NY BLOGG

Nu bloggar jag på ellaorrmyr.devote.se. Kommer inte skriva något mer här.

American vintage

American vintage
 
American vintage by ella-9 featuring super skinny jeans
Funderar på att köpa en till american vintage topp. Har ju redan några stycken, men jag älskar dom. Det är typ det mest användbara plagget jag har. Man kan ha dom till allt typ.

HM katalogen

Hej
Har precis ätit middag blev kyckling idag, så gott. Tidigare idag tränade jag på gymmet,  blev ben, rygg och mage idag, så nu är jag trött.
 
Nu ska jag ta och skära upp lite frukt, och kanske kolla på gossip girl.
 
Hm katalogen kom dessutom idag, alltid lika kul när den kommer, så ska ta och blädra igenom den nu.

Hej

Hej
Idag har jag haft världens sämsta morgon vaknade jag upp 20 minuter innan bussen gick på grund av att min mobil dog under natten. Den har blivit så konstig under det senaste, men nu är den verkligen värre en någonsin, bateriet tar slut från fulladatt på bara några timmar.
 
När jag väl kom till skolan kom jag på att jag hade glömt idrottskläder. Men resten av skoldagen har varit bra iallafall, så det var skönt. Prövade även bubbelte idag, sånt med gelebollar i, och det var något av det äckligaste jag har smakat. Varken jag eller Inez gillade det, så det är inget jag rekomenderar.
 
Nu väntar jag på att klockan ska bli fem då jag ska träna bodypump.
 
 
 
 
 

Dagens inspo

 
 
 
 
 

Handlat

 
 
 
Idag följde jag med mamma för att handla mat. Brukar inte göra det så ofta, men tycker att det är bra att göra ibland så man får det man vill ha med sig hem. Denna gången handlade jag ovanligt många nyttiga saker för att vara mig. Men har hittat så många roliga nyttiga recept som jag ska pröva.

Söndag

Hej hej
Han inte blogga igår. Spänderade hela dagen med familjekompissar. Vi spelade först tennis och efter det gick vi hem till dom och spaade och åt, och när jag kom hem var jag jätte trött, så jag betsämde mig för att gå och lägga mig. Behöver ändå vrida tillbaks dyggnet, det är helt uppochnedvänt just nu.
 
Idag har jag inte så mycket planerat. Ska bara på ett bodypumppass och sen vet jag inte mer vad som kommer hända.
 
 

Hundraåringen

Hej hej
Ska strax in till stan för att kolla på bio med familjen. Vi ska kolla på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvan. Har hört mycket om den så det ska bli kul att kolla på den, hoppas att den är så rolig som den verkar vara nu också.
 
 

Tips

Hej
Kom precis hem från gymmet, tränade mest axlar och rygg idag. Nu sitter jag och äter har hittat en ny favorit när det kommer till mat efter träningen, nämligen keso med jordgubbssmak. Smakar jättegott, nästan lite som jordgubbsyoghurt.
 
Nu ska jag städa huset, så är därför väldigt glad att träningen är avklard, för när jag har städat klart blir jag altid så himla trött.
 
 
 

Rosa

Hej
Kom för inte så länge sedan hem från gymmet. Blev ett riktigt lyckat pass idag, tränade ben och mage, dock är det störande när det är så mycket folk på gymmet. Fick hoppa över en maskin bara för att den var upptagen helatiden, men det är bara två veckor, efter det försvinner dom.
 
Hade också på mig mina nya snygga byxor, som är rosa. Älskar dom, så mycket roligare än vanliga svarta.
 
 

Sabo skirt

 
 
 
Såg precis dessa snygga shorts från sabo skirt på instagram. Måste bara ha dom, hur snygga är dom inte? Älskar ju guld och det är en färg som kommer passa jättebra till ett par bruna ben på sommarn.

RSS 2.0