Matte

Hej
Sitter och pluggar matte just nu. Har prov på torsdag och denna gången tänkte jag vara duktig och inte plugga dagen innan. Hatar matte, det är lire roligt att typ alla min klass hatar matte men vi läser ändå ekonomi.
 
Idag i skolan gick det inte så bra för första gången. Hade seminarium på morgonen vilket jag helt hade glömt, och jag var i första gruppen så var helt oförberred. Så blev att jag sa typ två meningar på 25 minuter.
 
Senare ikväll ska jag kolla på tonårbossen. Kul att det är tillbaka, minns att det var så roligt att kolla på i våras.
 

Frukost

Hej hej
Sitter och steker pannkakor just nu. Ska bli så gott, var så länge sedan jag gjorde en godare frukost eftersom det inte är sommarlov längre. När jag har ätit klart ska jag iväg till Elina och så ska vi spela tennis.

Ivyrevel

 
Tycker verkligen att denna skinnkjolen från ivyrevel är hur snygg som helst. En skinkjol är verkligen något jag vill ha till hösten och vintern, tycker att man kan göra så många snygga outfits av det.

Dagens outfit

 
 
Byxor gina tricot / Skor primeboots / Skärp liebeskind / Tröja american vintage / Jacka jofama by kenza
 
Såhär såg jag ut idag. Blev faktiskt ganska så nöjd med outfiten. Nu tänkte jag gå och lägga mig har precis blivit klar med uppsatsen. Känns så skönt.

Skolfoto

Hej hej
Hade en riktigt slapp dag i skolan idag. På förmiddagen var vi på världskulturmuseet och efter det var det en två timmars håltimma. Så jag och de flesta andra tjejerna från klassen åt lunch på olearys. Efter det hade vi skolfoto, hoppas verkligen att jag blev bra på bilderna. Efterskolfotot slutade vi och nu är jag hemma och skriver på en uppsats som ska vara inlämnad på fredag.
 
 
 
 

Favoriter

Body mist secret craving - victorias secret
Bodylotion som doftar vanilj - sephora
Fondation - maybeline
Parfym - juicy couture
Läppstift - YSL
Ögonbrynspenna - hm
Bodyscrub som doftar underbart - I love...
Torrschampo - batiste
necessär - victorias secret
 
Dessa grejer på bilden ovan är mina absoluta favorit skönhetsprodukter. Torrschampot använder jag typ alla dagar jag inte duschar och läppstiftet från ysl har den perfekta färgen.

Gratis 500 lapp

Ska precis gå och lägga mig nu. Är jättetrött som vanligt på måndagar. Idag har det inte hänt så mycket. Men på bamba rasten dök det upp en snubbe i en merceders som sa "nu ska jag vara riktigt snäll här" och så gav han min kompis en 500 lapp helt utan anledning. Så det var lite konstigt.
 
 

ELLE

 
 
 
Hej
Har precis fixat mig en stor kopp med varmt te. Innan idag följde jag med mamma för att köpa lite mat. Fick med mig dessa teer och elle som jag ska läsa nu. Sen måste jag läsa en bok också eftersom vi har det som läxa i skolan.
 
Senare idag ska jag träna och skriva lite på en uppsats, och när jag är klar med det ska jag bara ta det lugnt och kolla på pll.

Wanties

Wanties
 
Wanties by ella-9 featuring a black draped dress
Miniuggsen är verkligen något jag vill ha just nu. Älskar att ha  varma gosiga och sköna uggs till vintern. Har alltid haft det dom senaste åren, och detta året vill jag köpa ett par gråa eftersom jag har bruna primeboots. 
 
Sen behöver jag också massa festkläder har alltid så dåligt med det under dom kalla årstiderna. Ett rött läppstift hade inte heller varit dumt, och stickade tröjor är väl nästan ett måste under hösten.
 

Smoothie

 
Gjorde precis världens godaste smotthie, så tänkte dela med mig av receptet.
 
Ingredienser
En  halv burk  med konserverade mandariner
175 g jordgubbar
2 dl tranbärsjuice
1,5 dl kokosmjölk
 
Blanda ner allt i en bunke och mixa det sen är det färdigt.

Wildfox

 
 
 
Älskar min nya tröja från wildfox som jag fick hem från några dagar sedan. Tänkte först inte köpa den för att den kostade ganska så mycket och jag brukar inte tycka om denna typen av tröjor. Men denna var så snygg. Dessutom är det typ den skönaste tröjan jag någonsin har haft på mig.

Tisdag

Hej hej
Efter skolan träffade jag upp Emma som hade håltimma. Vi tog varsin frapino också pratade vi lite innan min buss gick. När jag kom hem hände inte så mycket, brukar ju träna på tisdagar men gjorde inte det idag, eftersom jag inte är säker på om jag är frisk än.
 
Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska bara kolla när bussen går, för imorgon är det friluftsdag.
 

Trött

Hej
Efter skolan har jag typ bara tagit det lugnt, är fortfarande inte helt frisk. Har precis kollat på några avsnitt av PLL. Är verkligen jättespänande just nu, men känner att jag behöver gå och lägga mig nu, så att jag är pigg imorgon.

Inspo


Fika

Hej
Träffade upp Emma för lite fika och shopping. Var så länge sedan jag  träffade henne sisst, så det var jättekul att se henne. Fick faktiskt med mig massa fynd idag. Gina tricot hade 20% på typ allt så fick med mig ett par byxor, trosor och en fest top därifrån. Nu blir det en myslördagskväll. Känner att jag inte är riktigt frisk just nu, så det är lika bra.

Dagens outfit

 
Jeans dr denim / Tröja gina tricot / Skärp liebeskind / Skor converse / Väska MBMJ
 
Såhär ser jag ut idag. Köpte byxorna igår, tyckte dom var så snygga och lite roliga. Nu blir det att läxor har en inlämning tills imon, men vill bli klar med den idag, så jag kan sova istället, för vi slipper den första lektionen för att vi ska bli klara med detta.

Trött

Hej
Tänkte precis gå och lägga mig. Slutade klockan ett idag, men har ändå nästan hålt på med en tråkig novellanalys hela dagen idag. Nu kollade jag precis på att avsnitt av pll, det är så spännade just nu, men måste verkligen sova, har den längsta skoladagen framför mig imorgon och jag är verkligen trött jut nu.
 
 

Sam vs sjölins

Hej
Slutade skolan tidigare idag då det var sam vs sjölins klockan 2. Kollade lite i början för att vara social. Men gick där ifrån med några andra tjejer från klassen. Tycker det är så tråkigt att kolla på fotboll.
 
Nu ska jag snart ner till gymmet för att träna, ska bli skönt. Efter det blir det väl läxor och svh antar jag.
 
 

Svar på komentar

Åhh vad kul haha kan du inte berätta mer om vad ni sa och så och hur alla reagerade?
 
Folk började typ redan kolla snett på en direkt när man kom ut från sjölins. Men vi satte oss iallafall längst bak i bussen, eftersom killarna var där och det var dom som skulle filma. Vi började typ prata direkt när vi kom in i bussen för vi trode att det lät mest äkta. Men jag Olle pratade om massa olika saker, som t.ex. vad våra barn skulle heta, om äktenskap, gravidsalvor, åldern på våra pojkvänner som typ var väldigt mycket äldre, och hur gamla vi själva var. Det sissta nämde vi väldigt många gånger så att alla i bussen skulle höra att vi var unga.
 
Folk reagerade iallafall väldigt olika, många yngre killar började typ skratta, och tjejer började typ viska och kolla snätt. Men den som reagreade mest var nog någon gammal tant som tillochmed kom fram till oss och sa till oss.
 
Det vi gjorde var faktiskt lite roligt, iallafall om man jämför med vanliga skolarbeten, men det var också riktigt pinsamt. Men jag är glad att jag inte behövde gå runt i bara handuk och hörlurar dansandes i nk, för det var en kille i en grupp som hade gjort det.
 
 

PLL

Hej
Denna dagen började gasnaka så segt som dom flesta andra måndagar gör. Men efter lunchen så blev det bättre. I skolan idag hände inte så mycket, gick runt och kollade i affärer med Olle och Inez på håltimman, hittade typ 1000 saker som jag vill ha som vanligt.
 
Nu har jag precis ätit middag, så tänkte ta det lugnt och kolla på PLL och njuta av att jag typ nästan inte har några läxor just nu, då jag blev färdig med 90% av dom på rasten.
 
 

Söndag

Cozy
 
Cozy by ella-9 featuring OPI

Tennis

Hej hej
Kom precis hem från tennisen så ska hoppa i poolen nu. Man måste ju passa på medans vädret är varmt. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag och ikväll, ska nog göra några läxor men sen vet jag inte mer.
 

Gjort bort mig med mening

Hej
Idag var det veckans längsta och segaste dag, så kom inte hem förän 5 för att det tar så lång tid att ta sig hem från stan. Men i skolan idag gjorde vi något som jag inte är van vid. Jag och Olle skulle typ låtsats vara gravida tonåringar och prata högt så att alla hör om typ saker som äktenskap. Och detta skulle vi göra i en spårvagn där det fans mycket folk, så att vår grupp skulle kunna filma och se hur folk reagerar. Det var så pinsamt  och hemskt!
 
Men det ska iallafall bli kul att se alla redovisningar imorgon har hört att många har fått göra värre saker och alla har ju filmat.
 
Nu ska jag göra färdigt en läxa och efter det blir det att ta det lugnt och kolla på PLL och äta frukt. Ska göra en extra stor frukttallrik med massa c vitaminer idag då jag känner att jag håller på att bli förkyld nu.
 

3 nya från hm

Igår fick jag äntligen mitt paket från hm som jag typ har väntat på i evigheter. I paketet fanns dessa tre snyggingar och lite andra saker. Men är verkligen nöjd med dessa tröjor dom känns verkligen användbara till hösten och vintern.

Pluggat

Hej
Har precis kollat på svh, var lika roligt som vanligt. Tidigare var jag inne i stan för att kolla på en sak, men den var tyvärr redan slutsåld. När jag sedan kom hem gick jag ner till gymmet förlite träning. Och efter det höll jag på med en redovisning och en inlämning som vi har tills imorgon. Inlämningen var jätte lätt, men redovisiningen tog oväntat lång tid. Men nu är allt nästan klart så det känns skönt. Nu tänkte jag ta och gå och lägga mig, är så trött just nu.
 

Höst

Hej hej
Då var det redan höst blev ju spetember igår, och redan efter ett dygn kändes det som att sommaren var över, då jag vaknade upp till regn och blåst idag. Och när jag kom till busshållplatsen var det helt plötsligt massa gula löv överallt på marken.
 
Idag är det måndag så det betyder att vi hade vi håltimma så jag, Mimmi och Yasmine åkte inn till stan, hittade massa snyggt men köpte inget då jag inte hade med mig pengar. Idag fick vi våra första riktiga läxor också, så har pluggat en del idag. Men det är skönt att jag har gjort mycket idag, då blir det inte lika mycket imorgon. Nu hade jag igentligen tänkt sätta på ett avsnitt av pll, men så såg jag att klockan var mycket, så nu blir det att sova istället. Försöker alltid sova åtta timmar men är svårt när man börjar så tidigt och måste ta buss.

RSS 2.0