Fick detta av mamma också

Hej
Jag fick detta av mamma också.En tennis triner.Ville ha det.För jag pröva Carls och det var roligt och för att om jag jör det mycket får jag bättre kondition.

En trainer.Om ni inte visste det.

Kram Ella


Hej <3

Hej
Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har inte hunit.Idag var jag och shoppa med Pia.Jag fick jätte monga snygga saker.
Här är 2 bilder.Av 2 saker jag fick.Hitta inga fler.


Rästen var ett khaki grönt linne från ginatricot en anurlunda tshirt från en afär som heter fuji tror jag en tshirt
från hm en longärmad gul enfärgad tröja och en grå tshirt från Zara och ett paraply.
Jag tror det var allt.
Imorgon ska jag till mammas kompis sommarställe.Vi åker hem i övermorgon.Sen tror jag att vi skulle åka till Stockholm på mondag så det blir väl amtagligen ingen blogging om jag inte hinner jöra det på söndag eller om hotelt i Stockholm har internet.Men är inte helt säker på att det är mondag vi åker dit heller.

Kram Ella


Ska kolla på presenter

Hej
Idag ska jag kolla på presenter överallt förutom nk där jag vill kolla på väskor.För vi ska typ inte vara på stan idag.Nu städar jag mitt rum förvi skadit i eftermidag.Var ju på marstrand igår.Var faktiskt lika tråkigt som jag tänkte mig.Fast åt god efterätt.På resturangen.Åt kembrule med halon smak.Jag älskar Kembrule eller hur det stavas är värkligen jätte gott.Fast nu måste jag fortsätta att städa mitt rum.

Kram Ella


Ska till marstrand

Hej

Idag fyller farafar år så vi ska till marstrand.Förhopningsvis ska jag dit sent idag orkar inte vara där hela dagen och inte jöra någoting.Tur att dom bor mittimot en strand.Då kan jag iallafall bada och inte behöva gå så longt när jag ska bada.Nu vet jag inte vad jag ska jöra.Kanske låna Carls tennis trainer.Låna den igår tills det kom massa små barn eller monga och monga 3 stycken igentligen.Men skit jobigga.Sen ville dom bada i min pool och jag kände dom inte ens så bra och vi hadde jäster hema.Så blev dom typ jätte sura.Tur att det blev 8 om alla skulle bada det blir ju jätte trongt om man ska bada 8 stycken.Det räckte att dom låna trainen som inte var min fast Carl var med just då i typ 5 minuter.
Så här ser poolen ut.8 skulle bli jätte trongt ju liksom.

Längtar till imorgon ska kolla på födelsedags presenter då.
Måste kolla på en bra afär med märkes väskor.Står på delad andra plats på min lista med ett par hunter stövlar som ser såhär ut.

TV kommer såklart på första plats.Nu när jag har ett bättre rum för det.Nu fick jag svar på när jag ska till marstrand.Tyvär ganska tidgt.Kl 1.Då ska vi typ åka båt runt ön vet inte om dom hyrde en liten eller om dom tar deras egna träsegel båt.Som ser ganska konstig ut enligt mig.Mormors och morfars är typ mycket normalare.Fast ganska stor.Men den ser bättre ut inne och utifrån.

Aja måste typ packa nu så jag inte glömmer det till dena tråkiga dagen.Tror att det blir tråkigt.

Kram Ella


Hej <3

Hej
Idag ska jag inte jöra så mycket på förmidagen.Men ska ha poolparty på kvällen.Nu ska jag inte jöra något.
Så jag visar 2 snygga saker från lindex.Fast tröjan har inte finns till afären en.Kram


Har spelat minigolf

Hej
Idag har jag jort mycket först blev jag väckt tidigt för att vi skulle spela minigolf jag kom tvåa sen köpte vi solstolar och värdens vackraste utebord till solstolar enligt mig senare så ringde Elina sen jorde jag midag och efterrätt sen joggade jag och Elina någonstans.Så jag har inte hunit bloggatt tidigare en nu.Ska ha poolparty med min och Elinas familj imorgon.Sen ska vi antagligen sova över hos mig.Nu vet jag inte vad jag ska göra.Kram Ella


Ska ut med båten igen

Hej
Nu ska jag ut med båten igen.Igår blev det inte jätte lyckat för mig för jag fick äta midagen medhänderna bar för pappa tappa min gafel i dypölen.Sen funka inte motorn så bra.Den gick långsamare en vanligt.Pappa har inte hittat problemet en.Har precis druckigt en smothie.Innan det handla jag mat till min midag som jag ska ha imorgon.Nu ska jag nog bad i poolen.

Kram Ella


Ska ut med båten

Hej
Idag ska jag ut med båten.På eftermiddagen innan det ska vi kolla på en solstol som är ful och trkig som vi kanske ska köpa.Fast vi ska bara ha den tills vi hittar en italensk solstol som är jätte bra tycker jag.

Så ser den typ ut fast kanske inte just i denna färgen.

 

Kram Ella


Mina kläder

Hej
Tidgare skrev jag att jag skulle gå till stan.Så nu tänkte jag visa vad jag har köpt.

Den är mycket snyggare i värkligeten.


Samma med dena.
Båd är mycket mera oranga.


Förästen kom hm katalogen idag vilket var kul.

Kram Ella


Ska till stan idag

Hej
Idag ska jag och mamma pappa och Carl till stan.Jag vet inte vad vi ska göra där min vi ska gå i olika afärer och äta lunch där.Jag är värkligen nöjd med det turkosa nagellacket.Det är jätte snyggt.

Kram Ella


Hej <3

Hej
Idag ska jag måla mina naglar blåa med det nya nagellacket som jag köpte igår.Sen ska jag också jogga för jag gorde alldrig det igår för jag var med  Felicia istället.Nu vet jag inte vad jag ska göra.Kolla på kläder kanske.Måste kolla på hunter stövlar.

Kram Ella


Varit med Felicia

Hej
Idag har jag varit med Felicia.Vi bada i poolen mest.Men senare gick vi ner till coop och handla saker vi var i stadium också.Men ingen av oss köpte något där.I coop köpte jag en jätte cool pincett och ett turkost nagellack:blev jätte glad när jag såg det har leat efter det  i evigheter.Aså ett som är bra och ändå inte är för dyrt.Sen köpte jag frida också.Sen åt vi glass det var så himla synd.Först skulle vi till en bra glass afär men den var stängd.Sen gick vi till öb men där var det också stängt så det fick bli läskiga willys.Jag hatar den afären.Det blev inget poolparty idag.En i familjen som skulle koma blev sjuk.

Det var typ det nagellacket jag köpte.

Kram Ella


Har fått up gardinerna

Hej

Vet inte om jag följer med till matafären.Men jag har fått upp gardinerna i mitt rum.Var bar tvungen att säga det.

Kram Ella

 


poolparty

Hej
Idag ska vi ha kalas hos mig.Vi ska ha pool party typ.Gästerna kommer kl 6.Nu ska jag och mamma handla mat sen ska jag jogga runt sjön.Nu sätter mamma och pappa upp gardinerna till mittt rum.Ska damsuga poolen idag också.Den behöver värkligen städas.Tur att pappa fick upp pool skydet igår då behöver jag inte damsuga lika ofta.Läste ut som om ingeting igår.Du kan se min recension på min och emmas blogg.Nu har jag börjat läsa pilträdets sysstrar som jag lånade på biblioteket.

Den är bra ensålänge.

Kram Ella


Växtvärk

Hej
Just nu har jag växtvärk tror jag.Ska typ inte göra något specielt vad jag vet.Kanske tar och badar i poolen nu.Det är typ 28 grader i poolen och ganska varmt ute.Vill gå och kolla på presenter det är nästan en månad kvar till jag fyller år så det börjar bli dags att göra det nu.Sen vill jag ju också gå till stan för att jag gillar att gå i afärer.Aja fattar inte varför jag är inne mer en nödvändigt när jag kan vara ute i det fina vädret.

Kram Ella


Vet inte vad jag ska skriva till rubrik

Hej

Idag ska jag laga middag.Anarars ska jag inte göra något specielt idag.Kan inte bada i poolen nu.För dom ska platta till märken vid trappan.Men jag tror jag kan bada om en tima igen.Nu ska jag måla naglarna tror jag.Eller kolla när dom bygger poolen.Vill spela färdigt monopol som jag och Carl burga på igår.Men Carl är så tråkig att han inte vill det.

Kram Ella


Kläder jag inte gillar

Hej
Idag har jag varit med Felicia och vi bada i min pool senare kom Carl och Felicias lillebror hit och så bada dom också.Så gjorde vi en lek som var ganska rolig.Fast jag förlora det var det enda som var tråkigt.Men vem bryr sig.Sen åt jag thaimat och då gick Felica hem.Jag tror att vi kanske skulle göra något.Men jag uppfatta tyvär inte vem som skulle gå till vem.Fast jag märker ju om hon inte kommer.Fast ska vänta ett tag om jag skulle gå till hene.Hon kanske äter innan.

Jag brukar ju visa kläder som jag gillar.Men nu tänker jag visa kläder jag inte gillar.


Typ det värsta jag vet pälsjackor.

Lite för spetsig för mig men modelen är helt ok


Gillar jeans mycket mer.


!!!!!

Vet inte varför den blå bilden kom upp.


Åska

Hej
Har inget att göra idag.Ska antagligen åska senare idag.Jag som tyckte det räckte med det igår.Som kom på pappas kalas.Först var det ju fint väder och sen när det var middag så burga det bli molnigt.Så då kollade Magnus på sin telefon om det skulle burga regna.Då stog det på väder raporten at det skulle regna och oska kl 3 på natten.10 sekunder senare burgade det ösregna.1 minut senare såg jag en blixt.En tima senare burga det blåsa jätte mycket sen var det så hela natten.Nu ska det åska senare idag vet inte när.

Kram Ella


Pappa fyller år

Hej
Idag fyller pappa år.Så vi ska ha fest hemma hos oss.Har badat morgon dopp i poolen.Det är typ 24 grader.Nu burgar man känna att det blir varmt.Men det ska bli 27.Hinner inte blogga mer har monga saker att göra.
Kram Ella


Poolen

Hej
Nu ska jag bada i poolen.För nu har det slutat att regna och åska.Pappa ska bara kolla vatnet han har lagt i klår och sådant igår kväll.Senare tror jag att jag ska baka.Det värkar inte vara så fint väder ute så jag tror jag kommer vara inne om det inte blir fint väder.
Aja ska byta om till badkläder nu.

Kram Ella


HAR BADAT I POOLEN NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej
Nu har jag badat i poolen det var jätte kul.Alså för första gongen.Det bästa var att det gick att hopa i den.Jag trode inte det först så jag gick i tills jag såg pappa hoppa.Har också prövatt att damsuga poolen.Det var sådär men man såg iallafall skillnaden inan det var damsugat.För damsugaren var mycket bra iallafall om man jämför med damsugaren vi har inomhus.Jag har faktiskt ett bra omdöme för den.
Den suger på monga sätt.Men inte rätt.
Nu ska jag snart äta fondy vilket är jätte gott.Det tråkiga är att det kommer att  bli en jobbig kväl för Edvin ska sova över hos Carl.Och jag gillar inte när Carls kommpisar sover över hos oss men därimot har jag inget imot att Carl sover över hos sina kommpisar.

Typ en pool damsugare
Karm
Ella


Linen del 2

Hej
Glömde vissa linen.

Det var allt

Kram Ella


Typiskt

Hej
Hörde på kissies låt för ett tag sedan inget vidare.Den var inte så jätte bra.Behöver snygga linen.Jag har fått hål i 3 av mina linen 2 av dom var 3 av mina favorit linen.Så nu har jag kollatt på linen som jag tycker är snygga.

Så ser dom ut.


Nu ska jag baka vit kladkaka.

Kram Ella


Julia

Hej
Idag skajag inte göra något specielt som vanligt.Efter jag har bloggat ska jag läsa julia.Som jag köpte i mat afären.Där köpte jag ett nytt hårsprej.Det blev jag nöjd me det ger håret glans och det luktar gott det är detta håsrsprejet.

Det jag gillar mer med den är att jag har samma champo och balsam.Nu vill jag fortsätta att läsa julia.

Kram Ella


Vaknade för en halvtima sedan

Hej

Nu har jag nästan precis vaknat.Det enda som jag har gjort inan är att byta lakan på min säng.För det lakanet jag hade var gräsligt ihop till mitt rum.Senare idag ska jag följa med mamma och handla mat.Jag följer med för att det blir goare mat då och för att köpa tidningar.Nu har jag ingen aning vad jag ska göra.Nu är snart poolen helt fylld med vatten föresten.Fast idag kan vi inte fylla den för pappa jobbar.

Vill gå och shoppa fast har typ inga pengar.Har bar 50 kr.Fast idag ska jag få min månadspeng äntligen.Fast jag tror jag ska spara dom.Tur att det inte är långt till min födelsedag.

Ensolänge önskar jag mig det här.Men om en vecka kommer min önske lista vara dubelt så long.

 Stövlar från hunter

Märkesväska

plattong

special örngått från nk

tv

smink och kläder

Sims 3 mins inte vad det heter men det hör med jobb att göra.
Så man kan bestäma vad dom ska göra när dom jobbar.

Katt

Jesica simpsons parfym Fancy
Britnys parfym fantasy
Mera Avril Lavinge parfym

Ja det var det en så länge.Nej jag glömde ju detta.

Necisär eller hur det stavas en liten till smink man har i skolan som typ får plats till mascara och läppglans och parfym och det och en som man har tandborste och sådant i.


Kram Ella


Förkyld

Hej
Idag vaknade jag för ett tag sen och kände att jag var förkyld det var inte kul.Antagligen komer det från igår när jag var ute med förlite kläder på kvällen.Men jag ville vara ute för nu har vi nämligen börgat fylla poolen.Ska gå ut och kola sen efter jag har skrivigt klart.Idag ska jag inte göra något specielt.Har inget att göra just nu.Undrar när poolen blir färdig vi har 2 slangar i så det komer ta mindre en 3 dygn.För det tog det ju med en slang.
Nu kan jag visa lit mer vad liner är.Det kanske är någon mer en Elina som inte fattar vad det är.

Det är liner.Någon av dom har vi i poolen men jag tänker inte säga vilken.Jag vet inte varför den sandfärgade är störe en dom andra
Kram
Ella


Ska bada nu

Hej
Nu ska jag bada.Elina har gott och jag har ätit en vidrig lunch med korv.Men dena gongen ska jag inte bada med kläder.Jag vill inte att det mistaget händer igen som hände igår.Med att jag hade trosor på mig under.Isåfall måste jag vara säker.
Ska gå nu.
Kram Ella


Sov över hos Elina

Hej
Igår sov jag över hos Elina.Det var kul.Jag köpte också 2 nya choklader som var jätte goda.Det var doma.

Marabo polka var godast den andra var inte lika god.Men älskar polka chokladen.Nu vet jag inte vad jag ska göra.Elina är här nu så jag måste sluta snart.Tråkigt att det regnar igen.Ska nog snart äta lunch.


Kram


Bada med kläder

Hej

Idag har jag och Elina badat med kläder på dykarklippan.Det blev inte lyckat för mig.För jag hadde trosor på mig under kläningen.Så när jag hoppa i så kom kläningen upp till bröstet.Där hade jag iallafall bikiniöverdel.Men sen sa Frida att mina trosor syndes och det var säkert monga som såg det.Sen bytte jag iallafall till bikini.

Kram ella


Det blev väre en första inlägget

Hej

¨Förlåt för alla stav fel.Men kan inte ta bort det eller det blir typ bara väldigt krongligt.Men efter ´som jag skrev det inlägget inan och det försvan blev det lite brottom.

Pappa ska fixa det problemet snart.


Var tog mitt inlägg vägen

Hej
Jag vet inte var mitt inlägg tog vägen det var ju i bloggen aldelesnyss aja.Jag får väl skriva om det.
Igår han jag tyvär ite skriva mer för jag ter jag hadde sprungijogga runt sijön.Det blev inte så bra för.Jag blev trött efter jag hadde sprungit såhär longt.Typ då menar jag äfter en uppförsbacke som jag alltid går upp för som man komer till stranden sen.Men iallafall efter upförsbacken sprang jag till en bit efter stranden.Sen kände jag mig bara jätte trött.Jag vet inte varför.Kanske någon av doma anledningarna.Jag hade inte druckit något typ den dagen eller att det var varmt fast det tror jag inte att det var för eller något anat hade jobigara att andas när jag joggade en vanligt.Jag får nog jogga snart igen fördet var inte mycket till jogging.Efter det sprang jag barab på  upförsbackarna och nerförsbackarna.Det är ju liksom bättre att jogga på rak väg och nerförsbackar och springa lite snabbare på upförsbackar.Men tyvör blev det inte så idag.Vet inte vad jag ska göra nu.Senare idag ska jag åka båt.

Det ör en sådan båt vi har.
Därför vi g.lr det är för att vi inte kan sätta dit linern på poolen.Linern är det blå om ni inte viste det.

Kram Ella


Ellos kattalogen

Hej

Har typ inget att göra.Vill  bada.Fast ingen annan vill eller kan.Pappa kan inte men det är inte så konstigt.Eftersom han bygger poolen forrtfarande.Nu har trappan komitt upp på poolen föresten den var jätte stor.Fast det hör inte till detta.Men därför Carl aldrig vill det är bara för han vill bada i Edvins pool.Han har ju inte varit och badat i sjön deta året.Hur kan han då tro att det är  mycket roligare i Edvins pool.Det var så himla längesen.Föresten har han typ bara badat  där jag vill bada 4 gånger.I sjön alså.Jag fattar inte att han välger en liten inte lika djup som där jag badar.Ok den var stor för att vara en sådan pool som inte var nergrävd.Eller iallafall djup.Men det är bätre att bada i sjön tycker jag det fins en strand som jag igentligen inte gillar alls och så finns det massa olika ställen man kan hoppa i och sen fins det sådat som gjör att man kan glida i.Jag har bara en sak att säga om det min lillebrosa är konstig.Iallafall att välga att bada i den lilla poolen som han endå inte alltid kan när han vill för den är Edvins.
Ellos kattalogen kom idag också.Det var mycket roligt men lite tidgt att koma med höst och vinter sortiment redan.Jag har hittat  några fina saker faktiskt.Här är dom.

Träningströja

träningsbyxa fram

Bak

Vet inte vilken av dom jakorna jag vill ha båda är lika snygga.Karm Ella


Jag om Justin Beiber

Hej

Såhär tycker jag om Justin Beiber.Som många gillar men inte jag.

Hans låtar ganska bra.Hans utseende helt ok.Men nu kommer det jag inte gillar hans röst den låter som en tjej eller en 8 årig kille.

Om hans röst skulle låta bättre skulle han få en fyra av en fema.Men tyvär det gör den inte.
Han får bara en två av en fema av mig.

Kram Ellla
Som inte gillar Justins röst


Tio saker jag hatar med mig själv

Hej

Jag har läst boken Tio saker jag hatar med mig själv.Den hanlar om Jamilah.Iskolan i heter hon Jamie har färgat håret blont och har på sig blåa linser.För att alla ska tro att hon är från australien.Men hema är Jamilah som är muslim och har en pappa som gör henne galen.Och hon inser att hon inte kan holla på så mycket längre.Men hon vill ju inte bli retad och kalas svart huvud.

Bokomslaget var fint.Men henes huvud på framsidan var konstigt.


Av betyg 1-5 så får dena boken 4+

Man borde läsa om man inte har det.Den den var mycket bra.Finns i bilioteket ganska gamal tror inte att man hittar den i bokafären.Fast man märker inte att den är så gammal.

Kram Ella


Vet inte vad jag ska skriva till rubrik

Hej
Förlåt att jag inte blogga igår.Men han inte.Tur att det typ inte är någon hema nu som kan läsa min blogg alla är ju bortresta.Igår sovde iallafall Elina över hos mig det var kul.Var bara tröt på kvälen sen vet inte varaför.Kanske för att jag vakna 2 gånger föra natten.I tisdags bada jag också i sjön 2 gånger och en gång igår.Det roliga var att vattnet var varmare en temperaturen.Det var faktiskt jätte skönt.Nu har jag läst en bok.Nu håller pappa också på med att bygga poolen.Såhär ska den se ut när den är färdig.Ok ingen var exakt som den jag skulle ha.Men formen är iallafall så.Mer tänker jag inte säga hur den kommer att se ut tills den blir färdig.

Kram Ella


RSS 2.0