Shopping

Hej
Idag tog jag min sissta spruta mot livmoderhalscancer. Det gjorde ont men det gick över fort som tur. Efter det åkte jag och mamma in till stan för att äta lunch och shoppa. Fick med mig ganska så många fina saker hem som ni kan se här nedanför. Nu blir det snart middag tror att det blir hamburgare idag.
Här är lite bilder på det jag fick med mig hem.
Ett fint skärp från chelsea
Mysig mössa från tara
En söt top som också är från chelsea
 
 
En oversize tröja med fint peace tecken från tara. Den ser mycket snyggare ut när man har på sig den.
Detta halsbandet kommer från nelly. Fick det idag så tänkte att det kunde vara med i samma inlägg.

Halloweenfest

 Hej
Har inte bloggat så mycket denna veckan men jag har inte hunnit. Igår så var jag på en halloweenfest. Var bara nio personer men det var jätte mysigt. Dom hade verkligen lyckats med den festen iallafall. Nu ska jag snart åka till mormor och morfar. Morfar fyller år och vi ska vara där redan klockan fyra.

Bröt precis min tand

Hej
Denna dagen har varit bra fram tills nu då jag precis bröt min tand. Jag åt bara en chipsbit och sedan gjorde det jätte ont också gick till spegeln och kollade och då såg jag att min tand har gått sönder i tre delar. Förstår verkligen inte hur jag lyckades med detta. Men får väl gå till tandläkaren imorgon tror jag.
Annars idag har det väl inte hänt så mycket har ju varit i skolan idag och efter det åkte jag och Emma in till frölundatorg och för att kolla på halloween kläder. Ska på halloween fest på lördag. Fick med mig några riktigt bra saker, men måste nog åka till stan imorgon för att köpa lite andra grejer till min outfit som inte fanns där.

Solsidan

Hej
Nu har jag precis kollat färdigt på solsidan som dom flesta andra nog också har gjort. Nu ska fixa en powerpointredovisning om islam som ska bli klart denna veckan. Det är ju skola igen imorgon, känns nästan konstigt när man inte har gått i skolan på två veckor.

Frisk igen

Hej
Idag kände jag mig tillräckligt frisk för att kunna praoa igen, hade tänkt träna idag också men är jätte trött i benen nu. Idag hade jag också tänkt bestämma vilket gymnasium jag ska välja på niornas gymnasiedag. Det står mellan kunskapsgymnasiet och sjölins. Gick ju på öppethus på jennsens igår och hvitfeldtska och GTI är inte lika intressanta just nu.
Nu ska jag göra en smoothie med mycket cvitaminer, vill ju bli frisk så fort som möjligt.

Sjuk

 Hej
Vaknade upp med att jag hade jätte ont i halsen och huvudvärk idag. Känns ju lite typiskt att bli sjuk när man har prao för det är ju lite roligare än skolan, men det är ju inget jag kan göra åt nu. Nu ska jag snart göra lunch till mig själv, tror att det finns någon färdig portion i frysen som jag kan värma upp.

Mysig tröja

 
 
 
Hur snygg är inte denna mysiga tröjan från hunky dorry? Tycker att vingarna där bak gör så att denna väldigt änkla tröja blir jätte snygg. Tröjan hittade jag på nelly för 1295 kr men den finns nog på några andra ställen också.

Gymnasiemässa igen

Hej
Idag har jag varit på gymnasiemässa med skolan. Var ju där med pappa i tisdags så jag har ju redan varit där en gång så det blev inte så mycket nytt. Desutom så är jag den ända av tjejerna som vill läsa ekonomi i min klass så det blev ju att man gick till gymnasierna som hade natur och estiska som dom andra ville läsa typ. Men på vägen till gymnasiemässan hände än väldigt störande sak bussen gick typ sönder. Så vi fick ta 182an som går till marklandsgatan som som tur gick några minuter efter 84an. Men när vi skulle på spårvagnen på marklandsgatan så fick tydligen den problem den också, så vi kom jätte sent.
Igentligen har jag ju prao idag men jag fick ledigt hela dagen så jag kom hem jätte tidigt idag, så det var skönt. Men har typ bara läst alla kataloger som vi har fått och suttit framför datorn så har ju inte gjort något specielt idag.
 
 
 
 
 

Gymnasiemässa

Hej
Idag har jag varit på gymnasiemässan med pappa. Jag vill läsa ekonomi men jag vet inte vilken skolan jag vill gå på än. Men nu vet jag iallafall lite mer om vilka skolor som är interisanta, tycker nog änsålänge att jensens, sjölins, kunskapsgymnasiet, hvifeldtska och GTI är dom som känns bäst. Men på torsdag ska jag vara där med skolan också så får se vad som händer då. Nu ska jag ta och dusha sedan hade jag tänkt sova.

Prao

Hej
Idag var det första prao dagen för dom kommande två veckorna. Jag praoar på le pain francais på vasagatan. Tycker att det har varit bra där änsålänge och så ligger det ju i stan och det tycker jag också om. Det ända som är dåligt är att jag måste vänta på bussen i tjugo minuter. Nu ska jag snart sätta mig fraför tvn är jätte trött nu. Vet inte riktigt vad som går denna tiden men det går säkert något bra och sedan är det ju project runway sverige.
 

Söndag

Hej
Nu håller jag på att måla naglarna väntar bara på att det lagret som jag målade på precis ska torka så jag kan sätta på överlack. Det är ju tur att det funkar att sitta framför datorn medans man väntar på att lacket ska torka annars nog mina naglar varit förstörda nu. för jag har inget bra tålamod när ska vänta på att mina naglar ska torka.
 
Idag ska jag iallafall vara med på Carls klassträff en liten stund. Jag och Felicia bestämmde att vi skulle vara där iallafall ett litet tag. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Kanelbullens dag

 
 
 
Nu ska jag äta några mumsiga kanelbullar som mamma kom hem med för ett tag sedan. Det är ju kanelbullens dag idag. Tyckte det var kul att dom hade rosa pärlsocker har inte sätt det innan.

Tränat

Hej
Jag har precis kommit hem från gymmet. Idag så sprang jag 5 km sedan gymmade jag ett tag efter det. Nu sitter jag och äter keso som jag igentligen inte tycker är så gott men det ska typ vara bra att äta efter man har tränat så försöker vänja mig vid den smaken. Nu ska jag snart göra lite franska innan xfactor och svenska hollywood fruar börjar. Vi har tyvär franska prov imorgon och jag hatar fraska.
 
Jag innan tränigen. Fick hem ett paket med massa nya träningskläder idag. Är alltid kul att träna i nya kläder.

Oktober

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0