2 snygga outfits för hösten

Outfits
 
Outfits by ella-9 featuring ugg australia boots

Städat

Hej
Passade på att sova länge idag eftersom det inte var någon skola idag, och efter det har jag inte gjort så mycket. Städade lite tidigare idag, men nu har jag mest bara kollat på PLL och tänker nog fortsätta med det snart igen, men måste fixa något att äta först är så hungrig.
 

Helg

Hej
Idag hade vi en till kort skoldag då vi bara var i slottskogen i en och en halv timma. Så har redan varit hemma i några timmar nu.
 
Tänkte börja packa till i helg nu, för på lördag ska jag åka iväg till skåne för att träffa lite familjekompisar. Tyvärr är det samma helg som den första festen med min nya klass är, så det känns lite synd. Men tycker att det är så mysigt nere i skåne, också ska det bli kul att träffa Elina igen, var så länge sedan sisst, så det gör inte så mycket.
 
 
 

Carls födelsedag

Hej
Nu blir det snart tårta hemma hos mig, för idag fyller lillebrorsan år. Idag hade vien kort dag iskolan slutade halv ett med idrott som sissta lektionen. När jag kom hem gick jag till sängen där  jag somnade direkt. Var så himla trött att jag nästan somnade på bussen påvägen hem.
 
 

Fitspo

 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 

En sak som är skönt med att skolan börjar är att man börjar få tillbaks sina rutiner igen. Träningen  har t.ex.  blivit mycket bättre på det senaste, vilket jag tycker är så sköönt. Tror att jag ska börja köra bodypump igen denna hösten, fast på det nya gymmet jag tränar på heter det elixia power, men det ska vara typ samma sak.

Svenska hollywoodfruar

Hej hej
Kom precis hem från gymmet. Tränade mest kondition idag, men körde också lite styrka för mage. Men känns iallafall skönt att ha tränat.
 
Nu blir det snart sevska hollywoodfruar för min del. Åh vad jag älskar det programet. Det är så kul att se vad Gunilla Persson hittar på, hon är ju typ galen.
 
 

Första riktiga skoldagen

Hej
Nu har man överlevt ännu en måndag, bara tre dagar kvar till helg och dessutom kommer vi att vara på slottskogen under torsdagen. Idag var första dagen med riktiga lektioner, vi hade Engelska, case och Spanska. Var typ ensam etta på spanskan för den andra tjejen bestämde sig för att strunta i lektionen 2 minuter innan, men annars har det varit en bra skoldag.
 
Nu tänkte jag ta och öva för en redovising som vi har imorgon, och efter det ska jag kolla på PLL och äta frukt.
 
 
Dom enda bilderna som jag tog idag. Vi hade en lång håltimma idag så vi åkte in till arkaden för att kolla på bootcut jeans, och efter det gick vi till espresso house vid vasaplatsen, som är så litet men mysigt. Stog typ vid dörren när jag tog fotot. Känns som att det stället kommer att bli mitt andra hem när jag går på sjölins, ligger så nära, och desutom är jag inte den enda som gillar kaffe i det gänget jag umgås med.

Wanties

Autumn 2013
 
Autumn 2013 by ella-9 featuring stretchy skinny jeans
Mysiga byxor att ha på sig under regniga höstdagar, svarta jeans, en varm mössa, gosiga tröjor, gråa uggs, en snygg kjol och massor med ljus är bara några av alla saker jag vill ha inför hösten.

PLL

Hej
Sitter och kollar på PLL just nu. För ett tag sedan hade jag lite tjejer från min gamla klass här. Dom kom hit kl 2 och då gjorde vi pizza och efter det hängde vi vid poolen. Nu tänkte jag kanske kolla på ett avsnitt till och efter det går jag och lägger mig.

Emma

Hej hej
Idag slutade jag och Emma samma tid så vi gick till espresso house för att ta en fika, vi hade så mycket attvprata om eftersom vi har börjat på olika skolor. Efter fikan gick vi hem till mig och bakade sockerkaka och så kolla vi på desperate housewives. Nu gick Emma  för 20 minuter sedan, så nu gör jag inget specielt.
 
 Min fika en islatte och en chokladboll
 Fixar glasyren på sockerkakan
 Emma
 Och såhär vacker blev sockerkakan

Alla mina födelsedagspresenter

Dr. denim byxor och beige american vintage tröja
Prime boots
Body mist och body lotion från victorias secret som doftar underbart
Puderborste
Bakbok med massa mumsiga recept
En till american vintage tröja
Bok med massa goda smoothie recept
En body scrub som doftar jätte gott
Mysig hunkydory kofta

Onsdag

Hej
Sitter smsar med Aina, Tilda och Adina nu, vi ska antagligen göra något nu. Ska bli intressant att höra att höra hur deras första  dag i skolan var, eftersom alla började idag.
 
Innan var jag ju i skolan, har varit en slapp dag igen, vi har typ bara övat inför redovisingen som vi ska ha för alla andra ettor imorgon, men våran grupp blev klar typ klockan tio.
 

Tisdag

Hej
Har precis ätit middag.Tidigare idag var jag på gymmet och tränade, och ännu tidigare var jag i skolan. Känns så konstigt att ta bussen till skolan.  Idag var ju andra dagen på gymnasiet så nu har man träffat sina klasskamrater lite mer, och jag tycker fortfarande om min klass. Sen fick vi också vår första uppgift idag. Vi ska redovisa om Bertil Ohlin på torsdag för alla ettor eftersom vår klass heter det.
 
Nu blir det desperate housewives och ben and jerrys för min del.
 
 

Dagens outfit

Jeans G-star / Tröja American Vintage / Skor Primeboots / Väska MBMJ / Jacka Jofama by Kenza
 
Såhär såg jag ut första skoldagen. Jag böt typ outfit 5 gånger denna morgonen. Men blev nöjd tillslut, ville ha det enkelt.

Första dagen i skolan

Hej
Idag var det första dagen på sjölins. Var typ så nervös innan jag gick inn till uppropet. Men direkt efter att jag hade gått in blev det bättre. Hamnade i allafall i klassen Ohlin, dom heter typ så på den skolan istället för b eller c. Men jag tyckte att klassen kändes bra, så det är skönt.
 
Senare när jag satt på bussen hem träffade jag Aina och Tilda som fortfarande har sommarlov. Vi gick iallafall hem till mig och spelade monopol. Men nu gick dom för dom skulla ha match nu.
 

18 augusti

Hej
Idag är det äntligen min födelsedag, har längtat till den ett tag nu, men det är lite synd också, för imorgon börjar skolan igen. Jag blev iallafall uppväckt med presneter och frukost av mamma, pappa och Carl, och nu kommer det snart komma hit lite gäster som antagligen kommer med lite fler presenter, så jag tänker inte visa upp mina presnter än. Men ni kan få en liten bild med några presnter i.
 
 

Bilder från sommarlovet

Nu är sommarlovet snart slut för min del. Börjar skolan på måndag, så tänkte att jag skulle göra ett inlägg med massa bilder från sommarlovet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny kalender

Var och köpte lite skolsaker för några dagar sedan, och då köpte jag en sån där kalender som man kunde göra en egen design på eftersom jag inte hittade några andra snygga. Först tänkte jag att det skulle bli lite jobbigt att hitta på och göra en egen design eftersom jag inte är så kreativ, men jag blev faktiskt ganska så nöjd. Den känns väldigt enkel men ändå snygg, och det bästa är att den är helt unik.

Perfekt höst outfit

Autumn outfit
 
Autumn outfit by ella-9 featuring a leather jacket

Liseberg

 
 
 
 
 
 
Hej hej
Idag har jag vart på liseberg med Elina nästan hela dagen. Det har vart så kul, var ett tag sedan jag träffade Elina sisst.
 
Åt precis middag nu, blev thai mat, så gott! Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av desperate housewives och sedan gå och  lägga mig är så trött.

Cupcakes

 
 
 
Bakade dessa cupcakes igår. Tog typ hela dagen att bli klara med dom men dom blev riktigt snygga tycker jag. Goda blev dom också.

Höstskor

Shoes
 
Shoes by ella-9 featuring leather shoes
Dessa skor skulle jag gärna vilja ha i höst. Ett par vans är något jag har velat ha länge, helst i leopard mönster tror jag. Sen skulle jag verkligen vilja köpa ett par primeboots också.

Tips

Köpte med mig denna body mist från hollister som heter crescent bay när jag var i Rom. Den doftar riktigt gott, typ  lite som godis. Så om du gillar söta dofter rekomenderar jag verkligen denna.

Tränat

Hej
Har precis dushat och innan var jag och tränade. Var rätt så länge sedan jag  tränade sisst, blir alltid sämre med träningen under sommaren för mig. Har typ bara tränat två gånger i veckan efter att jag kom hem från Italien. Så det är iallafall en sak som är bra med att skolan börjar snart.
 
Tidiagre idag grejade jag lite med bloggen och den nya designen. Tror att jag äntligen håller på att bli klar, så det är skönt.
 

Cheesecake

Hej
Idag  har det typ regnat hela dagen så jag har stannat inne och bakat en cheesecake. Nu sitter jag och väntar på att den ska svalna medans jag kollar på desperate housewives. Kommer antagligen bara att vara hemma och mysa resten av dagen, vädret är ju inte så roligt just nu.
 

Dagens inspo

 
 
 
 
 
 

Middag

Hej
För inte så länge sedan kom jag hem från frölundatorg. Var där med några tjer från min gamla klass. Hittade inte så mycket fint idag, men det kanke var tur har inte så mycket pengar just nu.
 
Igår så sov jag och några tjejer över hos Rebecka, vi gjorde kawaii pizza och hade star wars maraton, så det var mysigt. 
 
Men nu ska jag äta middag, är så hungrig just nu.
 
 

Tisdag

 Hej
Har precis fixat en frukt tallrik som jag tänkte äta på samtidigt som jag kollar på desperate housewives. Tidigare idag har jag inte gjort så mycket har mest bara tagit det lugnt. Men nu ska jag ta och äta upp frukten medans den är god.
 

Stan

Hej
Kom precis hem från stan med Elina. Fanns faktiskt väldigt mycket fint i affärerna nu, så jag fick med mig lite grejer hem. Nu väntar jag på att Elina ska komma hit vi tänkte hitta på något.
 
2 saker jag fick med mig hem idag
 

Önskelista

Wishlist 2
 
Wishlist 2 by ella-9 featuring stud earrings
Kom på att det bara är två veckor kvar tills jag fyller år nu. Tiden går verkligen jätte fort, är ju inte alls långt kvar tills skolan börjar. Men så här ser iallafall typ min önskelista ut just nu. Det som jag önskar mig mest är ett par bruna primeboots och efter det massor med kläder.

Bootcut

 
 
 Dessa snyggingar fick jag med mig från hollister i Rom. Har velat ha ett par bootcut jeans jätte länge nu, så blev verkligen glad när jag hittade dom perfekta jeansen inne på hollister.

Hej

Har precis dushat av mig allt saltvatten från ikväll. Tidigare var vi ute med båten, först åt vi middag på en liten ö och efter det fiskade vi ett tag. Har inte fiskat så många gånger innan, men vi fick 4 mackrillar så jag tror att det var ganska så bra.
 
Tidigare idag var jag med Elina. Vi var ute och badade vid sisjön och efter det gick vi hem till  henne. Nu tänkte jag snart gå och lägga mig är jätte trött idag av någon konstig anledning.
 
 
 
 
 

Elina

Hej
Sitter och äter en jordgubbswhoopie medans jag väntar på att Elina ska komma över. Det var ett tag  sedan vi hittade på något, så det ska bli kul att se henne igen. Tidigare idag har jag inte gjort så mycket, har typ bara bakat och läst min nya bok som börjar bli riktigt bra. Men nu måste jag gå Elina kommer nog komma vilken sekund som helst.
 

RSS 2.0