Lol

Hej
Om ett tag ska jag till stan med Emma och äta lunch och kolla på bio. Vi ska kolla på lol. Vet inte riktigt vad den handlar om men den är säkert bra. Sen när jag kommer hem måste jag packa färdigt det sissta för Danmark. För imorgon ska vi åka iväg.
 

Zumba

Hej
Nu ska jag snart ner till gymet och träna zumba med Emma. Var ett tag sedan jag tränade det sisst. Sen när jag kommer hem måste jag börja kolla på vad jag ska ha med mig för kläder till Danmark. Åker ju iväg på Söndag.
Nu måste jag byta kläder passet börjar om 45 minuter och tänkte kanske springa på bandet lite innan.
 
 

Svarta byxor

Känner mig värkligen för att köpa ett par svarta byxor och någon snygg neonfärgad topp som matchar till det. Ska ju kanske till Danmark på söndag och då ska vi först åka till Köpnenhamn i två dagar så kommer nog att köpa det där. Så det kanske inte blir byxor från just ginatricot. Men någon av topparna från american vintage kanske jag köper.

Gokart

Hej Idag har jag åkt gokart för första gången. Det var faktiskt riktigt roligt men jag var lite nervös innan jag skulle köra. Annars idag har jag varit i stan och tränat på gymmet. Nu ska jag snart äta middag är jätte hungrig nu.


Ny dekoration

 
 
Nu har jag äntligen fixat något som jag kan ha till den där ramen som har varit tom i över två år nu. Blev faktiskt ganska så nöjd med det och det var kul att göra det. Men den är ju ganska så sommrig så jag får se hur länge jag kommer att ha den.

Ny dekoration

 
 
Nu har jag äntligen fixat något som jag kan ha till den där ramen som har vart tom i över två år nu. Blev faktiskt ganska så nöjd med det och det var kul att göra det. Men den är ju ganska så sommrig så jag får se hur länge jag kommer att ha den.

God smothie

Hej
Nu har jag fått upp några nya bilder från iphonen till datron. Så nu tänkte jag lägga upp ett smoothie recept som jag har skrivit om tidigare.
 
 
Ingridienser
1 dl hallon
2 dl fil i valfri smak
1 dl blåbär
1 jorgubbar
1 msk vatten
 
Gör såhär
Mixa hallonen och häll i det i glaset
Häll i 1 dl fil
Mixa blåbären häll i det i glaset
Häll i 1 dl fil
Mixa jordgubbarna och häll i vattnet häll det i glaset

Sommarlov

Hej
Igår var det äntligen skolavslutning för min skola. Så idag är det sommarlov. Senare idag ska jag iväg på konfirmation och efter det ska jag till Felicia och kolla på matchen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Men känner mig pysslig idag så kanske gör något pyssel.

Kan inte lägga upp några nya bilder just nu för det kommer inte inn en sådan där importera bilder skylt på datorn. Vet inte varför det är så men har varit såhär i typ två veckor nu. Så jag lägger upp lite gamla bilder från förra sommarlovet istället.
Skolavslutning

Hej
Idag så hade vi sissta dagen i skolan innan skolavslutningen och då var det en grej som heter plasket och våran klass vann. Nu ska jag snart iväg och kolla på Carls skolavslutning. Han slutar nu på eftermidagen isället för imorgon.


Packar

Hej
Nu håller jag på att packa tills imorgon. Vi ska typ sova över i skolan istället för att ha klassresa. Annars idag har jag shoppat lite köpte ett nytt iphone skal och en ny bikini och efter det var jag nere och tränade. Nu ska jag nog göra en smothie som jag gjorde igår. Den blev jätte god så kannske ska lägga ut receptet på bloggen.

Shoppingen
Elina

Hej
Idag har jag varit med Elina hela dagen. Först var vi och shoppade. Hittade många fina grejer idag så kanske visar upp dom imorgon. Efter shoppingen gick vi hem till Elina hon håller på att göra om sitt rum just nu så hon visade hur hennes rum ser ut nu. Nu ska jag snart lägga mig är jätte trött idag så det är lika bra att lägga sig tidigt.

RSS 2.0