Stranden

Hej

Idag har vi bara varit i stranden.Tills det blev molnigt på eftermidagen i typ en timma men det var iallafall varmt.Så har inte så mycket att skriva om nu för det har inte hänt något där.

En känd katedral i Cefalu

Imorgon ska vi till en vulkanö.Då kommer jag nog att ta många bilder eller iallafal ha något att skriva om.Det ska bli kul.Men synd bara att det ska lukta ruttet ägg på sånna ställen.

Parlemo

Hej

Idag ska vi åka till Parlemo som är Cisiliens största stad.Vi ska nog shoppa,äta och kolla på sevärdigheter där.Igår så var vi på gamla stan där köpte jag också lite grejer och så åt vi på en resturang som var precis brevid havet eller kanske lite i havet.


Chefalus älsta port som är  bygd 300 år före kristus.

Resturangen vi åt på

Min midag

Utsikt från resturangen

Utsikt från resturangen





En ful dagens outfit bild

Köpte en sharong





Köpte också en bikini från banana moon och fick denna snygga påsen.

Måndag

Hej

Förlåt att jag inte blogga igår men jag han inte.Eftersom vi åkte till huset igår.Huset har verkligen jättefin utsikt men det blåser mycket här.Idag har vi varit i stranden och kollat i några afärer.Hittade inte så mycket.Men när hag badade idag så var jag jätte nära en rocka.Tur att det var badvakter som såg den för anars kanske jag hadde blivigt stucken av den.Vilket inte vore så bra.

Här kommer bilder på huset.



Mitt sovrum

Mitt badrum

Mammas och pappas sovrum

Mammas och pappas toalett

Köket som jag bara hade bild på spisen.











Min favorit solstol♥

Utsikten om man ligger på rygg på min favorit solstol





Utsikt från terasen

Grillen

Lite mer bilder

Hej

Idag har jag varit i tonara di scopello som är en gamal tonfisk fabrik.Som man nu kan bada i det var ganska fint där.Sedan har jag också köpt en ny luftmadras.Annars har vi bara varit i stranden som det idag var väldigt stora vågor i.

Här kommer bilder från resturangen.






Här är bilder på resturangen vi åt lunch på som hadde änu bättre utsikt.




Lite andra bilder













I Italien

Hej

Internet funkade här så nu kan jag blogga dom här 3 dagarna.Snart ska vi få skjuts till en resturang med fin utsikt.Kan visa utsikten imorgon.Men nu kommer lite bilder från idag.






Hotelet hade 2 guliga kattungar





Min lunch



Vem bar den bäst - Natalie eller Kim

Vem bar den bäst - Natalie eller Kim?

Dom här kändisarna har samma kläning från lanvin hearts hm.Men vem bär den bäst?

Jag tycker att Kim bär den bäst för Natalie ser jätte blek ut.Fast jag tycker att Natalie matchar den fint med den där silverväskan.


Rösta på min kläning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Blogga i Italien

Hej

Jag tänkte bara skriva att jag kommer att blogga när jag är Italien iallafall den veckan då vi är i huset.Vet inte om det finns internet i dom hotelen som vi ska bo i men om det gör det så tänker jag blogga då också.Vi kommer först att bo 3 dagar i ett hotel sedan i huset och sedan  är det ett till hotel.
Kommer att åka hemifrån klockan kvart i sex så jag kommer att hinna blogga mer idag om jag kommer på något att skriva om.




Mitt linne


Packlista

Hej

Nu har jag packat färdigt här är en lista på allt jag har packat.

Handbagage

5 böcker

Plånbok

Kortlek

Mobil

Kamera

Tuggumi


Den andra väskan

Massa kläder

3 tidningar

Shampo,balsam och tvål

Luftmadrass

Cocos bodybutter

Grapefrukt bodybutter

Parfym

Deodorant

Borste

Sandaler

Flippflopp

Handuk

3 bikinis

Laddare till mobilen

Laddare till kameran

Smycken

3 nagellack

Överlack

Baslack

Nagelbortagningsmedel

Sminkbortagning

Mascara

Läppbalsam

Läppsyl

Jag tror det var allt och min resväska väger bara 10,5 kilo.Blev faktiskt lite förvånad när jag vägde den.


Packar






Hej

Idag har jag varit hos tandläkarn och dragit ut en tand.Det var inte så roligt.Nu så packar jag till imorgon det är ganska mycket som ska göras idag som att sy färdigt mitt linne städa håva och damsuga poolen för det är min tur att göra det idag.Sedan ska jag också städa Stampes bur och vara med och lämna den  hos mormor och morfar och åka ut med båten.

Ska försöka att hinna lägga ut en bild på hur mitt linne blev idag annars får jag göra det imorgon.


Tisdag

Hej

Idag har jag varit med Elina vi spelade tennis sedan så tog jag mitt premiär dåpp i sisjön.Har bara badat i havet och i poolen innan.Sedan så hadde vi ett litete spa och det är allt jag har gjort idag änsålänge.

Här kommer en bildbomb på stranden i San vito locapo.Längtar tills vi åker dit.
















Detta är inte samma strand men den värkar ligga bakom det berget och den värkar ganska fin så jag tar med den bilden.







Sak jag har glömt att köpa


Hej

För några månder sedan så var ett par sånnahära byxor någoting som jag måste köpa till sommaren.Men har typ glömt bort det nu tills jag såg domhär byxorna på monki.
Fast jag tror inte att jag kommer att köpa dom för jag åker ju till italien på torsdag och då kommer jag nog inte ha så mycket pengar när jag kommer hem.

Såg också en väldigt fin topp där också.Här är en bild på den.


Dagens tips



Denna parfymen måste vara en av dom godaste parfymerna som har uppfunnits.Den luktar citrusdoftande blodapelsin och exotisk, fruktig doft av mango,blommor,hallon,cocos, mysk och sandelträ.Och den kommbinationen luktar jätte gott.

Flaskan är också väldigt snygg tycker jag.


Ghostbusters





Hej

Nu sitter jag och kollar på ghostbusters.Så därför får detta bli dagens låt.

Ny bok

Hej

Idag har jag äntligen köpt fortsätningen på boken L.A candy.Boken heter sugar and spice och jag ska börja läsa den så fort jag har läst ut dom tio sidorna som är kvar av go ask Alice.Tycte att L.A candy var jätte bra så jag hoppas att sugar and spice också är det.

Såhär ser boken ut



När jag ändå skriver om böcker så kolla hur mina böcker ser ut som jag har hafft vid fönstret.




Den är vit längst ner men gul där uppe.Tror det är för att solen har lyst på dom.






Oneteaspoon


Upptäckte just ett märke vid namn "One teaspoon" De har verkligen underbara shorts!!De kostar runt 1000 lappen.Men har ingen aning var dom finns att köpa mer en på en hemsida men man vill ju gärna prova dom innan man köper dom.

Recept på iste

Hej

I förr förra inlägget skrev jag ju om iste.Så jag tänkte lägga upp lite recept på iste.

Is-te klassiker
Ställ en tillbringare i frysen innan du börjar. Koka 1liter vatten, lägg i två - fyra påsar eller 4 mtsk löst te med citrus smak (svart te) och 1 tsk farin socker, låt stå och dra i 5 minuter. Ta ut tillbringaren, häll i... massa is ev. krossad. Häll i juicen från en apelsin eller citron och eventuellt några skivor. Häll sedan i teet, låt stå i kylen i cirka 15 minuter, tills den är kyld, servera direkt!

Is te med Honung & Äpple
Ställ en tillbringare i frysen innan du börjar. Koka 1/2 liter vatten, lägg i fyra påsar te (svart te), häll i 4 msk honung, låt stå och dra i 5 minuter. Häll sedan teet i den kalla tillbringaren, häll över 1/2 liter äppeljuice, Servera med is och eventuell några äppelskivor

Is te med persika
Ställ en tillbringare i frysen innan du börjar. Koka 1/2 liter vatten, lägg i fyra påsar te (svart te) och juicen från en pressad citron, låt stå och dra i fem minuter. Mixa en burk med konserverade persikor och häll det sedan i teet. Sila sedan teet om du vill få bort fruktköttet från teet. Servera i den kalla tillbringaren med is och event. En gnutta kanel på toppen eller ett par mynta-blad.

Is te med ananas
Ställ en tillbringare i frysen innan du börjar. Koka 1/2 liter vatten, lägg i fyra påsar te (svart te) och juicen från en pressad citron, låt stå och dra i fem minuter. Mixa en burk med konserverad ananas och häll det sedan i teet. Sila sedan teet om du vill få bort fruktköttet från teet. Servera i den kalla tillbringaren med is och  ett par mynta-blad.


Ny header igen

 




Tryck på f5 om ni inte ser den








Ny design


Hej

Just nu sitter jag och byter design på bloggen men tror inte jag ska göra mer idag.Tycker att headern blev bra med allt förutan texten.Men kommer nog att ändra lite mer imorgon.För nu behöver jag vänta ett tag och se vad jag tycker om denna designen.


Dagens tips





Jag älskar att dricka te men på sommaren så vill man ju hellst dricka något kallt istället för något varmt.Så därför får iste bli dagens tips.För det är asgott.

Vem bar den bäst




Shakira och Pink hadde "olyckan" att bära likdana klänningar på sig. Men det som skiljer dem från de andra är att de kom i samma klänning, på samma tillställning!Pink valde det lite enklare och matchade klänningen med ett par svart pumps och ett par örhängen medans Shakira valde ett par svart knähöga stövlar och en svart clutch för att matcha klänningen. Men frågan är: Vem bar den bäst?

Jag tycker att Pink bar den bäst.Fast den var väldigt snygg på Shakira också.


Hej <3

Hej

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.Jag hoppas att det blir lite värmare ute.Om det blir det tänker jag nog mest sola tror jag.Kom på att jag behöver städa mitt rum nu också.Städade det förra veckan men jag är jätte bra på att göra det stökigt på kort tid.
Denna låten tycker jag är bra.

årets skolavslutningsaoutfit








Kläning - nelly

armband - 82

skor ella of sweden



Plasket

Hej

Idag hadde vi en grej som heter plasket i skolan.Först hadde vi dragkamp sedan så skulle man kasta vattenballonger till varandra sedan staffet och sedan skulle man bygga en flotte av mjölkpaket och så skulle en sitta på den och sedan skulle fyra personer dra den framåt.
Jag var med på den sissta grejen då satt jag på flotten det var ganska roligt förutom att jag fick jätte mycket saltvatten i ögonen och i munnen.För det skvätte jätte mycket.Sedan ha jag inte byta om helt så jag fick bada med tröja på och bikiniunderdel.

Nu ska jag dusha och måla naglarna.Sedan kanske jag går på Carls skolavslutning.


Nu är det inte långt kvar tills vi åker tiil Sicilien.


Min dröm väska




Denna lv väskan i exakt denna model är min dröm väska just nu iallafall.


Humanity






Jag tycker att dom här armbanden är as snygga.Har ett i guld men vill ha det i alla färger som finns.
Tyvär kostar det ungefär 600 kr så dom är ganska dyra.



hej

Hej


Idag ska vi bara kolla på film i skolan.Så det blir inte en så lång dag vi slutar klockan 10 över 2.Vi ska antagligen kolla på det bästa med Felix Herngren


Annars blir det skruva den som Beckham.






dagens hiss & diss






Vi börjar klockan 10 över 10 imorgon




Det är juni och det är kallt och molnigt ute





Sy










Hej

Idag har jag varit i en tyg afär för att kolla på något som jag ska sy.Jag bestämde mig för att göra ett line av domhär tygerna.Kommer att lägga upp en bild på hur det blev sedan när det är färdigt.


Ulrik munther

Hej

Snart ska jag åka till liseberg och kolla på Ulrik Munther med Emma.Gillar inte honom så mycket men Emma ville inte gå dit ensam.

Idag så hadde vi ingen SO så vi hadde NO på den tiden också ska vi få sovmorgon imorgon istälet.Annars har det inte hänt så mycket idag.



Mer bilder

Hej

Idag har jag hittat fler bilder på huset som vi ska bo på i sicilien.














alkoholfri strawberry daiquiri






Hej

Idag har jag gjort en alkoholfri strawberry daiquiri.Den var jätte god,här kommer receptet.

3 dl frysta jordgubbar

1 lime

1/2 dl jordgubssaft

Lite strösocker

Gör såhär
Börja med att sätta fram jordgubbarna 5 minuter innan

Sedan häller du i jordgubbarna i en mixer

Pressa i limen och häll i jordgubbsaften

Mixa det

Häll i doet i ett glas och strö över strösocker



Dagens outfit <3




Kläning - ginatricot

sims 3 leva livet

Hej
Idag har jag shoppat och efter det var jag med Elina.Vi spelade tennis,solade,badade och åt glass. Nu ska jag spela sims 3 leva livet som jag instalerade precis.Här kommer dagens låt.




Dagens shopping


Game


Skolavslutningskor från märket ella of sweden


Kicks


Ginatricot










Saker jag måste köpa imorgon eller snart























RSS 2.0