!!!!!

Jag menar i övermorgon då skajag till klassresan.

Packar

Hej

Idag packar jag till klassresan som jag ska till imorgon.Efter jag har packat ska jag göra Franska läxorna.Och sen ska jag kolla på top model och efter det ska jag göra kvällsmat.Då ska jag göra toast.Min favorit toast är med ost skinka och annanas och med ganska mycket olivolja.Föresten imorgon ska jag till botaniska trädgården.Med Osckar och Hanna.Det ska bli kul.Jag hoppas att dom har på sig gummistövlar.Förra gången var det bara jag som hade det.Det var kul för då lekte vi att dom skulle ta mig.Också hadde jag precis gått förbi en ganska djup och bred beck.Då var Osckar och Carl där mitt imot mig på andra sidan becken.Då komm dom på att dom skulle ha hopp tävling det fans monga stenar där.Men stenarna var blöta eftersom dom låg i en beck.Oskar börgade typ att gå på dom och när han skulle hoppa på den tredje halka han så han ramla i vattnet jag och Carl skratta ijäll oss.Sen skulle Carl gå och gjorde exakt samma sak.Gissa om min och osckars mammor blev sura.Tur att jag bara kunde gå derekt i vattnet.Med mina stövlar både Osckar och Carl ändrade sig att dom inte tog stövlar.
Okej det var ett ganska långt och ointresant inlägg om maninte var med i den sitvationen.

Nu måste jag fortsätta packa

Kram Ella
Snygga skor

Hej dom här skorna  såg jag på indiska.Dom var väldigt snygga tycker jag för jag gillar sånna skor.Det är i allafall någåt jag vill köpa.


Kram Ella


Tysk vinst

Hej

Igår kollade jag såklart på esc asså Eurovisonsongcontest om ni inte vistte det.Lena vann det var enav mina favoriter.Men hellst ville jag att frankrike eller albanien skulle vinna.Men idag är det iallafal morsdag.Jag gav en parfym till mamma som jag köpte på hm för 39 kr.Det var verkligen ett fynd tycker jag för den luckta supper gott och mamma värka gilla den.

Hon är ganska snygg tycker jag.

Idag ska jag öva till engelska provet för vi har det snart.

 

♥Kram Ella♥


The last song

Och föresten såg jag på the last song.Med Emma igår som ni vet.Filmen var jätte bra.Men lite sorglig.

Nu börgar mitt bateri till laptopen ta slut och vi har stängt av elen hema.

Hejdå


Eurovisionsongcontest

Hej
Idag är det final i eurovisonsongcontest utan sverige för första gången sen sverige var med.Jag tycker mest om tyskland azabadjan armenien ukraina och frankrike.Den varsta är england.Idag ska vi ha gäster hema.Jag vet inte när dom kommer.Nu har jag precis dushat.Nu ska jag städa mitt rum för städerskorna städa inte mitt rum igår.Mamma ska byta pärson som städar för hon tycker att den som städar nu är slarvig.

Mins när det programet gick.Husen var så äckliga.

Aja jag får väll burga städa nu jag behöver fixa kaninburen också.

 

Kram Ella


The last song

Hej
Idag ska jag och Emma kolla på bio.Viska kolla på the last song.Det ska bli kul.Det var synd att inte Anna  kom till final på eurovisionsongcontest.Krotien kom inte heller med det var synd.Många experter trodde dom skulle vinna hela tävlingen.Nu måste jag byta kläder för jag vill inte ha dom jag har nu.Jag har varit i skolan idag och vi har hafft slöjd idrott.Och jag har jobbat i floran nu har jag jort 18 olika blommor.


Sen behöver jag också äta.Hejdå


Bytte tema

Hej jag bytte tema.För jag gilla inte det andra så mycket.Så fort jag lyckas komma på hur jag gör en hedder så kan det nog bli snyggt.

Kram Ella


Hungrig

hej<3

Idag har jag varit i skolan.Vi har har haft tema vatten.Som vanligt denna veckan.

 
Nu är jag väldigt hungrig.Jag ska äta kyckling.
Detta är min topp 5 lista på favo mat

1 Tacos

2Thaimat

3Pizza

4Kälknöl
Viltkött med potatis gratäng med en go gele.

5 Grillat köt(inte gris kött jag hatar det)

När jag kom hem var jag med Felicia.Vi baka cupckes från ett ganska gamalt recept.Det blev för mycket glacyr på mufinsen så det blev inte jätte gott.Men mufins degen var go.Vi åt ganska mycket av den.Men sen var det inte lika roligt för jag åt så mycket att jag blev så mätt så jag typ mode illa.Efter allt ätande spela vi dator.Sen gick Felicia hem hon ska jogga med innebandy laget.Men jag joggar inte idag för jag har onti foten.Jag ska i alla fall förhopningsvis jogga på höstärminen om det är jogging då.
Nu ska jag snart äta.Förästen är det semifinal 2 i eurovisionsongcontest idag.Då är Anna med.

Tyvär tror jag inte hon kommer koma till final.Den är lite för tråkig.Men man kan hoppas.Längtar tills hon kommer att uppträda.

 

♥Kram Ella♥


Min stil

Hej
Idag har jag varit i skolan.Vi har gjort medflorna idag och några andra safoten saker.Islutet lekte vi pepakakorna eller vad det heter.Jag hatar den leken.Den var bara enu varä med den foten jag har idag jag tror jag har skadat den på något sett.Sen var jag med Felicia och Emma.Vi spela dator.Spelet vi spelar heter Diner Citty tror jag.Vi spela på spela se och så spela vi woman on top också.Dom spelen är roliga tycker jag så ni bodde spela dom.


Här är några saker jag gillar i klädesplagg.Eftersom jag inte kommer visa mig i min blogg så kanske ni vill veta vad jag har på mig ungefär eller det  jag vill ha just nu.


Dom kläderna var från gina tricot


Dom kläderna var från HMDom kläderna var från Kapahl

Dom var från lindex

♥Kram Ella♥


Nej nu blev det fel igen

Förlåt.Det skulle stå jag heter Ella.Istället för Ella.Men när jag skriver kommer det helatiden på andra ställen en där det ska komma.

Hejdå


Godmorgon

Detta är mitt första inlägg på dena bloggen.Jag heter iallafall Ella.Jag hade en blogg innan men den blev inte bra.Men nu har jag vaknat.Efter detta ska jag bädda min säng.Med ett helt nytt lakan som jag fick igår.Jag fick också några andra saker.Detta är vad jag fick.
Det var det jag fick.Snyggt va???
♥Det passar iallafall♥
Nu måste jag göra andra saker.

Hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0