Böckerna

Hej

Dom här böckerna låna jag.

Hemligheter


lögner


Klass 7b Veckor av lögn

Klass 7b varma händer frusna hjärtan


10 saker jag hatar med mig själv


Pilträdets systrar

Syskon kärlek

killar kompissar och misstag i massor
 
Kram Ella


Nu ska snart Elina koma

Hej nu ska snart Elina koma hon ska bara äta fädrigt.Undrar vad vi ska göra.Hadde bara lust att skriva.Kom inte på vad jag skulle göra.Så varför inte blogga lite till.Senare idag visar jag vilka böcker jag har lånat.
Kram Ella


Vill bada

Hej
Nu gjör jag inget specielt.Ska till biblioteket sen och köpa ett par sådana supperspecialhälskor som är så himla fula.Jag tror jag skulle gjöra det kl  2.Nu vill jag bada men har ingen att bada med.Det är tråkigt för Carl vill bra bada i Edvins pool.Inte i sjön längre eller havet.Men havet gillar inte jag heller.Nu vet jag inte vad jag ska göra.Kanske fortfarande tänka på hur inbjudande det skulle vara att bada just nu.Har bara lust för det synd att det inte är varmare då skule säkert pappa bada iallafal.Just nu är det inte jätte varmt.


Kram Ella


gybhj

Dom stolarna hadde mugghålare också.Dom hadde gjort om källaren från senast jag var där inte bar för kalaset om det var det ni trode.Det var 3 killar och 7 tjejer tror jag.Vet iallafall att det var 3 killar.


Bra kalas

Hej

Nu har jag varit på Elinors kalas.Det var en av dom bätre kalasen jag har gott på.Först åt vi sen fick vi välga vad vi ville göra kolla på film guitar hero eller singstar.Vi kollade på film.Vi fick välga på 4 filmer.Vi kollade på The scary movie.Den var bra och rolig.Men lite äcklig ibland.Den roliga saken nr 2 var att dom hadde gjort om källaren till en bio salong.Det var jätte sköna skin stolar som man kunde fälla bak och gjöra så att man fick en fotpall.Sen åt vi äfterrätt.Sen spela vi guitar hero.Har aldrig spelat det på så stor skärm.Kalaset var iallafall jätte bra.

Kram Ella


Nu ska jag snart på kalas

Hej

Nu ska jag snart på kalas.Det ska bli kul.Men det är nog best att jag burgar fixa mig snart.Undrar vilka som kommer.Det var iallafall så få att hon skulle ha det hemma hos hene.Jag ska ha på ig byxor och ett fint line eller tshirt.Har inte bestämt vad jag ska ha på mig en.Jag mosste hitta ett par snygga skor också dom jag tänlte ha gick lite sönder.Men det kan hända att jag har dom endå.


Jag bytte tema också.Vet aldrig när jag går in på en annan dator eftersom min inte kan gå in på designadinblogg.Och jag vill ha en ny header.På min gamla.

Kram Ella


Ska träna nu

Hej

Nuska jag typ träna med hantlar och andra saker som hör med styrke träning.


Lite snyggare en dom jag tränar med.Domjag har är ganska fula.Senare ska jag spela minigolf med Carl och Edvin.Senska jag på Kalas hos Elinor.Hoppas att jag bara hörde rätt.Tänk om det inte är hema hos henne.Fy vad pinsamt det skulle vara.Jag vill iallafall resa bort nu är så trött på det kalla vädrett så ska jag bara till Stocholm.Det enda som är roligt där är grönalund.För jag har typ inga pengar.Så jag kan inte shoppa något.Mamma köper typ bara saker som jag jag behöver tex jympaskor utomhus behöver jag för jag har skoskav från dom.Då ska jag också få sodana fula specialskor för hälen som ser jätte löjliga ut.Ja så ser min tråkiga kalla sommar ut.Inge  annan resa.Jag  vill till franska riveäran.Det är så fin t och varmt där.

Kram Ella
Det5 är ågot fel på min jäkla dator.Det är därför det är stav på min dator


En konstig dum fråga

Hej

Måste bara säga att vi hade poängpromenad igår på midsommarafton.Då var det en konstig fråga som gick såhär.

Du är i ett mörkt rum.Du har bara en tändstick.Men du har 3 saker du kan tända.En oljelampa lite papper och ved trä.Vad tänder man först av sakerna.

Svar tändstickan.

Hadde bara lust att säga den.Den var bara så lätt.Eller inte om man inte använder det som det som är logiskt.

Kram


Har satt upp hängmattan

Hej

Idag har mamma och lite jag satt upp hängmattan.Den här hängmattan som vi har nu är jätte bred och skön.Nu driker jag iste.För ett tag sen ringde Ellinor och sa att hennes kalas skulle vara hema hos henne tror jag hin sa för att det var så få som kom.Eller var det inställt det var.Nä jag vet inte moste kolla på lappen när det var kom inte ihåg det.Så jag inte missar det.

Kram Ella


Midsommar

Hej

Idag är det midsommar.Vilket är tråkigt och kul.Det roliga är att man får äta go tårta med marenger och kakor och marsmalov eller hur det stavas.Det dåliga är att det är lite semmre sälskap.Elina är ganska snäll också men hon värkar hellre vara med Alma.Hon vill man inte vara med hon är 2 år yngre bara men hon leker massa töntiga lekar.Jag är ju helrde  med killarna.

Så nu ska jag visa upp min packlistta för dagen.

Myggmedel

Klådfix

Dator

Nitendo ds

Spel till nitendo ds

Bok

Ipod

Skor

Vi ska göra lekar ute med de vuxna också

Inlägg till skor

Kofta

Film så jag kolla på film i datorn

Okej det var en del

Men det behövs

Vi ska vara där kl 1-2

Kram Ella

Vem kom på att man skulle gjöra en midsommarstång?
Den ser allt lite rolig ut.Vad är det det ska likna?


Ska plocka blommor

Hej
Snart ska jag gå ut och plocka blommor med mamma.Deom ska vara till midsommar och så sk mamma gjöra 2 tårtor.

En av tårtorna som mamma ska göra ser ut ungefär som den bilden där.Den är jätte god.Nu har jag också hunnit läsa ut en bra bok.
Boken heter som jag vill vara.

Kram


Skönt väder igen

Hej

Idag ska jag inte göra något specielt.Jag tror jag ska vara ute för det är skönt väder igen idag.Igår köpte Carl ett nytt tv spel.Som Det värkade roligt såg när Carl spela.Och fick pröva att padla kanot där.Nu ska jag städa mitt rum tror jag.

Kram Ella


Har spelat minigolf

Hej

Idag har jag spelat minigolf.Det var kul.Sen åt vi glass.Det enda som inte var roligt var att cyckla upp igen.För vi cyckla dit.Det blev liksom skit varmt och jobigt att cykla upp för alla upförsbackar.För jag pröva en ny väg som jag inte skulle pröva för jag var så trött på att cykla den vanliga vägen.Men den var typ dubelt så jobbig.Nu vet jag inte vad jag ska göra kanske läsa.Längtar till vi får vår nya hängmatta.Den är skit snygg.Nu ändra  jag mig jag vill gå ut.Det är fint väder för en gongskull.Undrar vad jag ska göra ute nu bara.Vill inte göra något ansträngande är ganska trött.Har typ inte sovit någoting dom senaste nätterna.Skönt att jag snart ska köpe en ny madras och kude.Det jag har nu är liksom stenhårt.

Kram Ella


Har ätit frukost

Hej
Jag har precis ätit sen frukost.Inan det bytte jag lakan på sängen.Nu ska jag nog spela dator ett tag har inget annat att göra.Då ska jag nog spela the sims 3.Idag ska jag inte göra något specielt.Men pappa har nu lagt golvet på Carls rum.Han ska nog burga måla idag.Fast jag är inte säker.Men är säker på att han kommer hinna måla taket.Om vi har färg det är darför jag inte vet om han målar väggarna.Men tapeten har kommit.Det är en foto tapet.Som är svart och vit med en gul taxi.Eller så var det 2.

Kram Ella


En anurlunda midag

Hej
Nu har jag sätt lita av det kungliga bröllopet orka inte se hela.Snart ska jag äta en konstig middag.Det var något med kyckling som man skulle laga i en ölburk.Mer kan jag inte beskriva.Allting var konstigt i receptet.Har också cycklat ner till godisafären.Det var inte kul för det regna och var iskallt nerför och uppför sluta det och det blev varmt.Upför var hemvägen.Idag såg jag också att jag har vunnit en tävling på Felicias blogg.


Kram Ella


Hej <3

Idag ska jag städa kaninburen.Sen vet jag inte vad jag ska göra.Jo på kvällen ska jag kolla på bröllopett.Vilket kommer bli ganska tråkigt.Hoppas att jag inte behöver se allt.Men en sak jag vill se är hur kläningen och kyrkan ser ut.Är väldigt trött idag för jag sovde dåligt.Jag ska åka inlines om det blir finare väder sen tror jag.

Nu tror jag att jag ska städa kanin buren lika bra att få det gort.

Kram Ella


Hej <3

Hej

Nu kollar jag på inför det kungliga bröllopet.Eller vad programet heter.Har liksom inget annat att göra.Det är igäntligen inte jätte kul att kolla på så jag tog en paus och gjorde något roligare.Längtar till imorgon för då kommer pappa att bli fmer färdig med Carls rum.Synd att han inte kan holla på med rummet och poolen samtidigt just nu är det fult både ine hos oss och ute.Men rumet har han hållt på med tidigast så det är väll den som han ska göra klart först.Poolen ska bli färdig en väcka efter midsommar.Så så länge till behöver jag inte vänta på att den ska bli klar.

Kram Ella


Äntligen

Hej
Idag har jag varit utan internet hela dagen.Så jag har inte kunnat göra ett inläggtidigarre idag tyvär.Idag har jag typ inte gjort något.Spelat tv spel är typ det enda jag har gjort och läst också.Just nu vill jag ha shusi det är så himla gott.Jag har bara ätit det 2 gånger.Och det bästa var att andra gången var goare en den första gången och att det är nytigt och har typ inget fett.

Smaskens

Nu ska jag drika te

Kram Ella


Längtar

hej
Nu kommer mamma med kläderna snart.Jag längtar så himla mycket äfter det.Nu ska jag måla mina naglar.Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig.Det kommer ni få se sen.På kalaset.Men först måste jag ju se hur det ser ut i värkligheten innan.Aja dax att måla naglarna.Hoppas nu att kläderna passar.Mamma komer om 20 minuter.

Kram
♥Ella♥


Torsdag

Hej
Nu har jag slått in presenter för jag ska på Emmas och Mathildas.Kalas.Det ska bli kul just nu vet jag inte vad jag ska göra.Men nu har jag skaffat en sådan sak som det står om mig.Det kanske ni redan har sätt men jag skriver det iallafall om ni inte har sätt det.Idag ska mamma försöka att hina och hämta kläderna som jag beställde på  hmkattalogen.Om hon hinner ska jag nog ha på mig något av det på Emmas och Mathildas kalas.
Vilken kläning eller tröja tycker ni
¨

Linnet ska vara i vitt men det fans inte på hemsidan.

Kram Ella


Halkade

Hej
Idag har jag inte gjort så mycket en.Men jag halkade i badrumet vilket gjorde väldigt ont.Ochså gick badkaret sönder på köpet.För min fot kom på det sen rasade en del ner.Senare idag ska jag handla jag behöver köpa en del saker.En sak jag är ganska säker på att jag ska köpa är en solhatt.Då ska det vara en stråhatt dom är snyggast.

Här kommer en lista på saker jag hatar.
1Väckarklockor
2Bränmaneter
3Ramla och samtidgt förstöra saker.Det händer mig
ganska ofta.Inan badkaret var det en lampa som jag förstörde.
4Engelska
5Läxor
6Djurplågare
7Ofärglada rum
8Blodpuding
9Att ha ont
10Historia

Nu kommer listan på saker jag gillar
1Wok
2Djur
3 Shopping
4Färgglada saker
5Opera sjungande gojor
6Parfymer
7Kläder
8Smink
9Sommar
10Att baka


Den är för söt

Kram Ella


!!!!!

Förlåt jag glömde att läsa igenom mitt inlägg igen.Rubriken blev lite fel.Som ni ser.Nä nu får jag skärpa mig för nu känns det som det händer ofta.
Kram Ella


Somarlov

Hej
Nu är jag äntligen ledig från skolan länge.För nu är det sommarlov.Förlåt föressten att jag inte skrev något igår.Men jag han inte.Vi hadde skolavslutning.Eftter fick jag pengar från klasskassan och farmor och farfar.Så igår fick jag 300 kronor på en dag inte så dåligt.Sen var jag och handla på

Sen kollade jag på topmodel.Nicole vann och det var bra för hon var min favorit.Hon såg snygg och naturligast ut.
Efter det kollade jag på norska hollywodfruar.Närjag var på ica köppte jag också 2 tidnigar.Julia pluss och Frida.Så efter det läste jag.Nu ska jag läsa färdigt Julia tidningen.Sen ska jag göra lunch.Innan idag har jag kollat på the biggest loser.Sen har jag inte gjort något.
Det är så himmla skönt med sommarlov då känns det som det är sommar.Särskilt när det burgar med en sådan fin dag.Med vakert väder.

Kram


Vad hände

Jag vet inte vad som hände med 2 av dom första menigarna men det försvann massa ord där.

Kläningen var till skolavslutningen.


Målat naglarna

Hej
Idag har jag målat naglarna i matchande färg till min kläning och så har jag hafft på mig en ansiktsmask.Ansiktsmasken var bra förutom att det nästan lukta och såg ut som diskmedel.Det var lime lukt.Sen så var jag ju hos mormor och morfar idag.Men där gjorde jag inget annat en att gå ut med Kaspar och spela sims 3.Nu tror jag jag ska fortsätta med min familj där.Den blev väldigt bra.Eller så ska jag baka eller jag gör nog det på tisdag.För då har skolan slutat.Så då kan jag smutsa ner mina naglar.

Den färgen vill jag ha på mina naglar

Kram


Hej

Nu har jag fixat det.Carl fick göra en ny blogg.Han tog bort den säkert eller något.Nu kollar jag mammas pojkar den amerikanska versionen.Det var typ en som blev galen när hon åkte ut hon bara.Ta bort kamerona från mig sen sprang hon i väg någonstans i huset.Sen var det någon som kom.Så hon fick vara med kamerorna lite till.

Kram Ella


???

Jag vet inte vad som hände med Carls blogg.


Ska till mormor och morfar

Hej
Idag ska jag till mormor och morfar.För mamma och pappa är på spa.Nu har Carl skaffat en blogg.För han förlorade ett vad med mig.Jag hoppas att han kommer skriva varge dag.Fast tror inte det.Nu ska jag packa till natten.Efter det vet jag inte vad jag ska göra.Jo justdet jag skulle göra lunch.Då ska jag göra pankakor.För jag vill inte varma upp räster för jag gillar inte det och det är roligare att göra mat.

Kram


Å snart ska jag träffa Kaspar.Han är ju för söt den vovven.


Snygga

Hej
Jag kollade på några kläder från gina tricot som var snygga.Här är dom.

Som vanligt lite för monga.


Kram Ella


Avslutnings midag eller lunch tycker jag

Hej
Idag hade vi avslutnigsmiddag i skolan.Eller jag tycker det är lunch vi åt ju ingen lunch imellan.Och det är för tidig middag jag kommer ju äta sen kl halv 8 typ.På lunchen så åt vi god mat för att vara skolans eller den första rätten var god.Efteretten hadde äple och massa annanas så det kliades i halsen ett bra tag efter.Sen så fick vi en ros och innan det så hadde monga tal om några lärare.Den roligaste var ett tal om vår syslöjdslärare Agneta.Dom gjorde en song om henne.Den var ganska rolig.Dom som gjorde songen har också gjort monga roliga filmer på youtube.Jag har kollat på några av dom.Jag minns när jag gick i nollan.Dom killarna gjorde teatrar ganska ofta.Så man kan säga att dom har försökt underhålla en länge.Men nu gjör jag inget jag sitter bara å njuter att det bara är en dag i skolan.Men samtidigt inte.Eftersom jag inte kommer gå i samma skola och klass sen.Det är lite tråkigt tycker jag.

Kram


Har sätt min nya klass

Hej

Idag har jag varit på min komande nya skola.Jag ska vara i klass 7A.Vi fick 2 lärare.Jag mins inte vad dom heter.Men nu har jag precis ätit sådan där typ brölops mazarin i blåbär och hallon smak.Dom var faktikt riktigt goda.Om  ni inte har ätit dom förut borde ni smaka dom.

Det är den mazarinen allså.
Just nu hör jag när regnet kommer mot fönstret.Vilket jag har hört ganska länge nu.Kanske ska sätta på radio.Nu burgar jag störa mig på ljudet.

Kram Ella


Är mycket iriterande på den som kom på att man ska ha rubrik!!!!

Hej

Iadg har jag åkt Paddan.Med klassen.Det var välldigt regnigt ute så det blev så äckligt jag ville inte röra mig efter osthyvlen.Den lågaste bron av alla.Min rubrik är kanske lite konstig som ni kanske har lagtmärke till.Det är för jag inte kommer på någon rubrik.Det är så himmla iriterande att koma på en varge dag.Så det fick bli det.Varför måste man ha en sådan.
Idag har jag också gott till tandläkaren och frisören.Mitt hår blev jätte fint.Ok nu är det någon volymsak i mitt hår som gör att det ser ut som jag har lagt något under nästan.Men jag tror det är snyggt när mitt hår inte har det också.

Kram 

 


Vi blev typ jagade av en älg


Hej
Idag har jag hafft vandring med skolan.Det var den värsta vandringen i mitt liv.Vi blev jagade av en förbaskad älg.Vi gick typ i grupper.Så såg typ grupp 2 en älg också var det någon som reta upp den tror jag.Också burga den attackera.Jag var i en av dom sissta grupperna men jag hörde när dom burga skrika och det tog 4 minuter innan jag såg dom så dom måste ha sprungit långt.Sen burga jag springa men inte alls långt.Jag var så himmla glad att jag var med i en av dom sissta grupperna.Men det dåliga var att vi fick ta en annan väg som var mycket längre och att grupp 1 redan hadde passerat älgen.Så fuskigt.Den andra vägen var mycket längre.Jag hatar just nu den odågan som reta upp älgen.
Nu har jag fått upp mina hyllor i mitt rum det blev skitsnyggt.Jag älskar det.Nu har jag städat mitt rum.Storstädat asso vi har städat på dom mest konstiga ställerna mitt rum som jag knappt lägger märke till.

Aja klockan är ganska mycket.Och jag är trött efter skoldagen.Så jag ska nog sova nu.

Kram Ella

En släckting till odåga nummer
2 som gjorde att vi fick ta en längre väg.

 


Hej

hej
Idag har jag varit i skolan.Kanske inte så konstigt för det är mondag.Sen efter skolan så var jag med Felicia.Vi baka scones.Dom blev goda.Synd bara att jag inte hadde receptet för då kunde jag skriva ner det.Men jag har ett annat recept som är gott det är.

Grönsakspiza
Denna pizzan är väldigt god och lite nyttigare.
Eftersom den bara har grönsaker så är den vegetarisk.

4 portioner.

Du behöver
1 paket pizzamix
använd 4 portioner
2 papikor
1rödlök
200 gg färska champinjoner.
3 dl tomatsås
1 påse riven ost
2 tsk oregano
1 dl pinjenötter (50 g)
Om du inte gillar något så ta bort det det gjorde jag.
Du kan också ta skinka i men då är den inte veggetarisk.

Gör såhär

1. sätt ugnen på 250 grder.
Gör pizzadegen enligt anvisnigarna på förpacknigen.
2.kavla ut 2 stora pizzor.
Lägg dom på bakplåtspapper i en plåt.
3.Bred tomatsåsen på degen.
Strö sen över 2 tredjedelar av osten.
4.Fixa nu grönsakerna och sen när du är färdig
med det lägg det på pizzan.
5.Sen strör du över oregano och resten av osten.
6.Nu ska du lägga den i ugnen i 10 till 15 min.
7.Rosta pnjekärnorna i en tor het stekpanna.
Sen strö över dom och färsk oregano över dom
färdiga pizzorna.

8.Ät

Dom är goare en vad det låter.Tycker jag i allafall.


Solstolar

Hej

Nu kollar jag och mamma på solstolar till poolen problemet är att vi inte hittar något bra.Här är dom 3 bästa vi har hittat.

Nu vet jag inte vadjag ska göra.Jo igår såg jag sommaren med Göran.Den var rolig Göran hadde otur hela tiden typ.

Vi hyrde den typ jätte billigt.Den kosta 20 kr.
Karm Ella


Lördag

Hej

Grävskopan är fortfarande här det är iriterande.Dom låter så himla mycket tycker jag.Nu spelar jag dator.Idag ska jag inte göra något specielt.Bara vara hema och ta det lugnt.Ska kanske hyra en film för det är inget roligt program på tv idag.Nu är det inte monga dagar till skolavslutningen.Det ska bli så skönt med somarlov tycker jag.

Kram Ella


grävskoppa

Bara att ni vet så har jag en tracktor hemma  som ska gräva ett hål till vår pool.Så jag kan bli utan internet om dom skulle gräva på elledningarna eller något om jag inte skriver imorgon asså.Isåfall vet ni varför men jag tror inte det hender.
Hejdå


Hemma

Hej
Nu har jag kommit hem från klassresan.Det var roligt.Nu ska jag skriva lite om vad vi gjorde.
Dag 1
Skulle vi åka buss till kampingen.När vi komm fram skulle vi åka till ön.Då åkte jag ribbbåt dit det var kul.När vi kom dit tyckte vi tältet var äckligt i burgan sen så hadde man vant sig vid lukten.Jag fick typ frysta köttbullar till midag också.
Dag 2
Efter jag vaknade åt jag värdens äckligaste frukost.Tur fick jag pannkakor sen.På eftermidagen bada jag massa gonger.Och padla kanot det var trögt i burgan jag hadde typ glömt hur man svängde men sen gick detbra.Sen åkte jag på en liten båt med några andra.Efter det åt jag middag.Senare gjorde jag pinnbröd.
Dag 3
Då skulle jag packa färdigt ribbåten kom klåckan halv 10 tror jag.Sen skulle jag äta äcklig fruckost igen men jag gjorde inte det.För jag åt inget.Efter ribbåten lämnat oss så var vi på något ställe där det fanns en vatten rutshkana och typ en kudde där man kunde hoppa på och massa nadra saker.Jag åt min  melanmålfruckost eller vad man säger.Sen åt vi tacos till lunch.Sen fik vi glass efter en stund efter glassen åkte vi hem.
Nu är jag jätte tröt jag sovde inte så mycket dom nätterna och jag har precis packatt upp.

Kram Ella


Nu är det snart

Hej

Nu ska jag packa färdigt sen ska jag vara ute resten av dagen.Det är ju så fint väder.Tur att det ska vara det på klassresan också.Då ska jag till ett ställe jag vet inte vad det heter.Och så ska vi till en ö.Det ska bli kul men vad ska man göra på ön mer en att bada.Det kommer ju bli varmt.Just nu tänker jag om jag har glömt att packa ner något tänk om jag har glömt något vicktigt.Det skulle inte va så bra.Men som ni kanske förstår kommer jag inte att skriva något fören på fredag.För jag ska ju på klass resa.Jaja nu är det nog best att packa färdit så jag kan gå ut.

Ses på fredag
Kram Ella

Jag gillar den bilden mycket.


RSS 2.0