Tandläkarn

Hej

Nu ska jag till tandläkarn snart.Hatar den nya tandläkarn jag fick för ettt halvårsen.
Jag kommer hata mondagar ett tag framöver vi slutar jätte sent.Typ kvart i fyra.
Väntar på att mamma ska köpa min frukost.Hon är i matafären just nu.
Och föresten såhär serr min mukjacka ut som jag köpte igår.

Kolla också på doma.Men köpte aldrig dom.Ska gå och shopa när jag får min månadspeng.Vilken är snyggast köper bara en om jag ska köpa den.


Carl fyller år

Hej

Idagfyller Carl år.Han fick massa konstig saker.Senare idag ska jag till stan.Fast jag ska inte dit en.
Så nu ska jag nog måla naglarna eller jöra läxorna.Har historia till imorgon.


Föresten vet jag vad jag ska ha för kalas med kompisarna nu.Ska ha poolparty och tjej middag.
Ska jöra inbjudningarna snart.Hoppas jag.
Ska antagligen bjuda 7 personer.


Godmorgon

Hej

Vaknade för en kvart sedan.Ska inte jöra något speciellt idag.
Ska äta frukost snart är jätte hungrig.

Har inget annat att skriva just nu.


Hej <3

Hej

Nu har jag precis jort läxorna.Ska leta upp en kortlek och sen en bok som jag ska lägga i väskan.Ska ha boken i skåpet.Eftersom det inte finns så mycket att jöra på rasten.
Nu vet jag inte vad jag ska jöra är tröttt nu iallafall.
Ska inte på innebandyn idag har ont i knät.
Tidgt i morgon

Hej

Var typ bara tvungen att skriva lite eftersom jag har fått ett rätt stavnings program.
Har inget att skriva mer en att jag moste upp tidigt imorgon för  att hinna bussen som går 07.35.Tror inte jag hinner på den som kommer efter.Hadde ju den när vi skulle burja fem min senare en nu när vi burjar 08.05.Och då behövde jag inte vänta länge tills lären kom typ bara en minut och nu ska jag ta sakerna ur skåpet och så.Så jag får väl ta den tidiga tror att Emma skulle ta andra tiden.Få se hur det blir.
Och vilken tid hon kommer.


Sluta tidigt

Hej

Idag sluta vi tidigare en vad vi skulle jöra.Har precis jort läxorna.Det var i historia och engelska.Fick mitt skåp idag också.Fick skåp underst.Så dåligt.Där imot är jag glad att jag fick ett rent skåp utan klad.Som vissa andra fick.
2 fina saker från ginatricot.


¨


Skolan burjar snart

Hej

Har inget att jöra vakna tidigare en vad  jag skullle jöra.Men nu ska jag snart gå till skolan bussen går 08.51.Så jag går här ifrån halv 9.
Nu ska jag packa väskan.


Skolan

Hej
Nu har jag gott på första dagen på min nya skola och har typ 1000 papper med mig hem.Dom sa också 1000 olika saker.Synd att vi inte fick skåpen idag bara.Sluta också tidigt.Senaste dagen vi slutar på är kvart i fyra.Men vi börjar då halv 10.Nu ska jag äta.Ush ös regna på bussholplatsen.Tur att jag inte tog andra bussen då skulle jag säkert inte få tak över mig eftersom alla nästan tar den bussen för det går fortare.Men det tog faktiskt inte alls long tid att vänta på den.


presenterna

Hej

Nu har jag bilderna på mina presenter på min dator.


2 parfymer från avril lavinge.

Stövlar från hunter.

väska från björn borg.

Super snyggt linne i khaki som är färgen som är mest inne i höst antagligen.

Skiva

Örhängen

Jacka
Ochen en väckar klocka ett bädd sett eller var det heter och en kudde och en prenumation på julia.
Jag tror det var allt.


Nu blir det hemma spa

Hej

Nu blir det spa dagen innan skolan burjar.Festen igår var jätte bra som tur fick jag min väska från björn borg.Vissar bilder på allt jag har fått sedan.
Här är bilder på min tårta.


Fest

hej
Nu blir det snart fest hemma hos oss.För jag hade  inte fest på min födelsedag.Så det är nu istället.Jag undrar var jag får.Hoppas på en väska.

Ska fixa mig nu till festen.


Jackan

Hej

Nu har jag bestämt vilken jacka jag ska ha det blev den från peppe jeans.

har tshirten också den är jätte snygg.

Nu ska jag äta frukost.


Hej

Hej

Idag ska jag inte jöra  något specielt spelar nog mest sims hela dagen.The sims 3 drömjobb är jätte kul monga nödvändiga saker har det.Som tvätt maskin,torktumlare och tvätt lina och stutsmatta.
Behöver städa rumet igen blev stökigt efter all paket igår.


En bra dag

Hej

Har varit med Elina på liseberg nu vann en chips påse.Vi hade iallafal kul coh jag fick ett läpp glans av henne det var faktiskt jätte bra.När jag kom hem så åt jag min underbara tårta blev glad att den blev god.Senare sa mamma att ellos lareotte och lite av hm kläderna hadde kommit.3 saker av hm kläderna kom ett mörk grönt linne en grå långarmad tröja och ett par taights med dragkädja på.På ellos kom tränings kläderna och jackan och på laredotte kom en jacka från peppe jeans och en t shirt från peppe jeans en munk jacka från tommy hilfinger.
Problemet är att jag har 2 jackor men får bara en.
Den ena var från peppe jeans myckrt dyrare men varmare den har en blå färg kan använda den som skidjacka också den andra är en jack från ellos billigare kan inte användas som skidjacka.
Har en bild på den jackan lite för longa armar på ellos jackan.Peppejeans var perfekt fast det var sx på båda här är bilden på den.

Ellos jackan har tyvär ingen bild på den blå.

Det enda som jag sakna som jag inte fick var väskan.


Fyller år

Hej

Nu fyller jag år.Fick detta i morse stövlar från hunter 2 parfymer sims 3 drömjobb 1 par örhängen en ny väckarklocka ochen prenumation på julia och ett örgott så jag kan ha 2 kuddar när jag sover.
Ska till liseberg med Elina snart hinner inte blogga mer.


Lång natt

Hej

Nu har jag kommit hem från innebandy träningen.Det gick bra tills i slutet.Då var jag tvungen att sluta med att spela för träningen hatar det för det är tråkigt att kola på.on

Nu måste jag fixa till för natten.Den kommer säkert att bli long som föra året.Har pråblem att somna på natten då jag fyller år nästa morgon.


Ska baka tårtan

Hej

Idag ska jag baka min tårta.Det kommer ta long tid tror jag.
Vill ha dena

Om ni inte ser vad det är så är det body lotion med körsbärs lukt.

SEnare idag har jag innebandy.


Godmorgon

Hej

Nu ska jag se till så att Carl kommeri tid till tennisläktionen idag.Kl 11.På den lektion skulle typ Felicia och Emma tror jag dom sa.Senare kommer Elina hit det ska bli kul.
Har bara lite stökigt fortfarande jag han inte städa gaderoben helt.


Ska städa

Hej

Idag ska jag städa mitt rum och min gaderob och poolen.Åt precis frukost.
På onsdag fyller jag år.Ska jogga nu

Hej

Nu ska jag jogga.Tänkte bara säja vad jag har jort idag.Idag har jag varit med Felicia och vi spela fgick vi hem till mig och bada i örst tennis på min trainer.Sen bada vi i poolen sen åt vi men äfter gick jag hem till henna och så hadde vi inget att jöra ett tag.Sen gick vi hem till mig och där bada vi i poolen med kläderna på.Det var jätte roligt.Om ni skaffar en pool så måste ni pröva det.Hej <3

Hej

Har precis ätit frukost.Ska jogga 2 varv runt sjön idag.Nu vet jag inte vad jag ska jöra.

Måste bestämma vilken tid jag och mamma ska jogga.


13

Hej

Idag blir en lugn dag.Tror jag eftersom det är det här datumet.

Och för att jag sov dåligt inatt vakna hela tiden först kl kvart över 12 jag vet inte vrför sen jag vakna jag av vinden som nästan lät som oskan.Det moste ha blåst mycket innat.
Idag ska jag äta upp resten av macron tärtan.Macronerna som jag Emma och Felicia skulle baka åkte ihop.
Jag tror nästan att jag kommer tröttan på att baka macroner för jag ska baka dom på tisdag och sedan på lördag.För jag ska ha sådna på min tårta.


Disk

´Hej

Idag har jag rört på mig otrolit ovanligt mycket för mig på en vanlig sommarlovs dag.Först burja det med att jag åkte roleblades i en btimma sedan spela jag tennis i en halvtimma.Sedan när jag precis kom inanför dören så ringer Felicia och undrarom jag vill vara med henne och Emma.En kvart efter det bestämmer vi att jag ska jogga runt sjön med dom och sedan att vi skulle cyckla en bit sen skulle vi hem till mig och simma 150 meter och sedan ha vatten jympa och vi jorde allt det.Först trode jag att jag inte skulle orka det.Men det  jorde jag det jick bara segt på den sista uppförsbacken råka cyckla utan att växla så jag hamna ett par meter äfter det.Så när vi var nere på någon gata som jag inte har någon aning om vad heter men det var i slutet.Så hitta jag inte vilken väg dom hadde cyklat så jag cykla den vägen som jag inte skulle cycklat och det var ju  fel väg cykla upp till Emma men märkte att dom inte var där så det blev full fart hem till mig.Undra hur länge dom fick vänta på mig?
Ush föresten såg jag en orm å den var äcklig.
Nu har jag diskat i en halv timma för Emma och Felicia skulle hem.Fast Emma han i allafall diska en skål.Har fortfarande lite kvar att diska från macronerna.

Inte riktigt det jag diska men nästan.


Alla jobbar igen

Hej

Nu är det som vanligt för mig igen nu jobbar mamma och pappa igen.Nu ska  jag spela tennis.Tror jag.Senare idag ska jag jogga.Eller ska jag åka roleblades istället för tennis?Nä det vet jag inte.
Är glad att magnet tavlan är uppe nu över mitt skriv bord.Nu är det  bara 3 saker kvar att jöra sedan tror jag

Måla gaderboen i guld flera kuddar och fixa sänghimlen eller vad det är.


nujpkm,kkkkkkkkkkk mkpokål

Hej

Idag har jag varit hos doktorn.Nu har det typ gott ett tag esn jag hadde skaffat inlläg och har fortfarande lite ont i knät men inte alls lika mycket som tur.Så inlägget måste ha hjälpt lite.Så mamma undra vad det var förnågot fel.Det visade sig helt enkelt var slater eller hur det stavas måste ha en sådan ful på knät när jag tränar nu ett tag enligt mamma.Har lagat middag idag.Fick reda på att innebandy tränigen ska burja på tisdag idag blev lite förvånad att det skulle burja så tidigt.Kommer säkert att glöma bort det nästan.Har alldrig spelat innebandy på sommarlovet förut sen är jag ensam hemma.
Nu ska jag fixa efterätten.


2 snygga jackor från ginatricot

Hej

Vill bara visa 2 underbara jackor från ginatricot

 


Har inget att jöra men ändå massa saker att jöra

Hej

Har för tillfället inget att jöra fast jag har ändå massa saker att jöra.Fattar inte varför jag jör dom.Men det känns som att jag inte har tid för det.Men när jag då tänker på vad jag ska jöra annars.Så blir det tvärt om.Så himla iriterande.

Har faktiskt en lista på det jag bör jöra och det som jag har jort idag.

Saker som jag bode jöra

Skriva brev till Nosimilo

Städa skrivbordet

Städa rumet ordentligt

Måla naglarna

Damsuga poolen
Det borde inte ta så long tid att damsuga den lilla men det tar allt lång tid ändå

Hitta någon plats att lägga mina skolsaker som jag köpte igår.

Hitta massa sätt att käna pengar på
Fick 10 för att damsuga i morse tex

Bädda sängen det är otroligt ireterande att man ska bädda den varge dag

Saker som jag har jort

Badat i poolen 2 gonger

Spelat tennis

Hoppat hopprep

Ätit

Solat

Bloggat

Tränat

Saker jag ska jöra nu

Äta middag
Forbidden rose

Hej

Glömde att skriva detta.När jag var på grandparfymeri igår så såg jag att Avril har kommet med en ny parfym.Som heter forbiden rose.Prövade den såklart luktade väldigt gott men blakstar luktar godast.Det är min favo parfym.

Såhär ser dom parfymerna ut

Forbidden rose

Black star


Ska bada nu

Hej
 
Nu har jag tränat färdigt ska bada  nu.Skulle jort det tidigare om det inte var så att jag hitta en ny blogg idag igen.
Läste på Ainas blogg.Hon hadde en jätte fin design på sin blogg.
Men måste hoppa i poolen nu.Eller jag måste inte men vill.
Innan Martin och Carl kommer i.


Hej <3

Hej

Idag ska jag inte jöra något speciellt.Ska träna med hantlar och armövningar och  sådant nu.Sen vet jag inte vad jag ska jöra kanske ta ett dopp i poolen sen.Vädert ser ju hyfsat ut ju.Hoppas det håller sig i en och en halv tima sedan bara.Det var väldigt längesedan jag bada i poolen.

Kväll

Hej

Har köpt mina skolgrejer nu.Blev ganska mycket bläckpenna stiftpenna stift till pennan blyetspennor 3 sudiggum små fyrkantiga färglada lappar vet inte vad det heter en supper snygg kaländer 5 pack block ett bronz färgatt pennfodral.Tror det var allt.


Johanna har skaffat en blogg

Hej

Var alldeles nyss inne på en blogg och märkte att Johanna har skaffat en blogg.
Den heter Johannagandemo.blogg.se tror jag.
Var bara tvungen att säga det.

Nu ska jag handla skolsakerna.


Ska spela tennis med Carl nu

Hej

Nu ska jag spela tennis med Carl.För han vill öva sig till ett tennis läger eller något liknande som är på sissta veckan på sommarlovet.
Fast innan var han tvungen att äta frukost.Så då hinner jag blogga lite fast har inget att blogga om längre.


Ska handla skolsaker

Hej

Idag ska jag handla skolsaker och ett lås till skåpet.Sen ska jag jogga runt sjön.Hoppas att det blir bättre väder för det sen att jogga i regn eller jätte varm sol är inte så roligt.Det ska vara mulet tycker jag.Nu ska jag bäda sängen.Äfter det ska jag skriva ner en lista på allt jag behöver inför skolan så jag inte glömmer något.

Macroner

Hej

Nu har jag bakat macroner.Som är inne att baka just nu.Dom är super goda.
Såhär blev mina UNGEFÄR.Bilden är inte tagen av mig.

Men det är samma resept.

Här är receptet

MacronerMarängen

3 dl florsocker

90 gram skålad fint fint mald sötmandel

1 dl äggvita typ 3 äggvitor

1 halv dl strösocker

Några droppar karamellfärg

Smörfylningen med hallon smak

100 gram rumsvarmt smör

1 och en halv dl florsocker

1 tsk vanilj socker

1 ägg gula

2 msk hallonsylt

lite karamellfärg

Du jör såhär med marängen

Sät ungnen på 150 grader

Sikta ner florsockret och den fin hackade mandeln

Vispa äggvitan i en anan bunke med elvisp

Tillsätt strösockret vispa till en styv marängsmet

Häll dom torra ingrideänserna blanda nu med vanlig visp

Smöra bakplåtspappret.Det är viktigt anars får du inte låss kakorna

Lägg små klickar av smeten på en femkronas storlek

Låt kakorna vila cirka 15 min inan du sätter dom i ugnen på 12 min

Dom ska vara lite mjuka i mitten

Låt marängerna svalna ta sedan av dom från papret

Nu ska du jöra smörsmeten

Efter du har jort smeten så ska du ta två maränger och i en av dom lägger du smördegen i sen sätter du på den andra marängen över.

Så jör du smörsmeten

Blanda i smöret och florsockrett ordentligt

vispa sedan i ägg gulan

Lägg sedan i vanilj sockret och halonsylten

Äfter det ska du ha i karamellfärgen.

Det smakar underbart

Ny bakgrund

Hej

Har bytt bakgrund  nu.


Ska baka macroner

Hej

Idag ska jag baka doma.


Dom heter macroer och värkar var jätte goda tycker jag.Senare kanske jag kommer skriva recept på dom.Vad jag ska jöra äfter detta vet jag inte.Hade kul igår vi spela u sing och bada kl 3 på natten.

Kram Ella


Hemma

Hej
Nu är jag hema igen.Jag kom hem igår då skrev jag ett inlägg.Fast det moste ha hent något för det är borta.När jag var i Stockholm så jorde jag mycket här är lite vad jag har jort.Kollat hur det ser ut inne i globen.Åkt en bana som gick på globens tack.

Så såg den ut.Shoppat och åkt tunelbana kollat på slottet och ett ställe inne i slotet där man kunde kolla på kläder som kungarna har hafft och såklart varit på grönalund.

Här kommer bilden bodybuttrett som jag sa att jag skulle visa.

Sen var vi i Gränna också.Köpte polkagrisar i massa olika smaker.Jag fick doma 4 äkta gränna polkagris exotic dunder sur lime.Idag har jag mycket att göra vi ska ha fäst nu.Så jag hinner inte blogga mer.

Kram Ella


Hej

Hej
Nu är jag i Stocklom.Har jort jätte monga roliga saker.Här är några av dom sakerna.Kolla på bio kolla på Eclipsce.Den var super bra.Har kollat hur det ser ut i globen och åkt en bana som gick utanför på taket.Kollat på museum och kollat på afärer.
Har jort mer också men orkar inte säga allt.Det här har jag köpt en.båda från the bodyshop.
Läpp balsam med melonlukt.
Och body butter med kokos lukt.
Såhär ser den ut.
Konstigt får inte upp bilden.Visar när jag kommer hem istället.
Men jag har prövat den och den var värkligen jätte bra och lukta gott.Så jag rekomenderar att köpa den om ni ska köpa en ny bodybutter.

Kram Ella


RSS 2.0