Yoshi










Hej

Hej

Kunde inte blogga igår för internet inte funka.Men nu ska jag snart göra mina läxor.Fast tänkte skriva ett inlägg nu för att jag inte blogga igår.Igår så hämtade vi iallafall Carls hamster den den är verkligen jätte söt så var bered på att det kommer komma massa bilder imorgon eller idag på honom.
Men nu måste jag göra min läxor.Ska försöka hinna med att träna idag också.

Carls födelsedag

Hej

Idag fyller min lillebror Carl 12 år och han fick en hamster i present så imorgon ska vi gå till djurafären och välja ut en.Rasen han ska få heter Sibirisk dvärghamster och dom är såhär söta




Vill ha



Alla domhär otroligt snygga sakerna skulle jag gärna vilja ha min gaderob.Den snyggaste saken är nog tröjan med den amerikanska flaggan.Sen så är också skinjackan med päls något som jag vill ha i höst.

Dagens outfit <3



Linne - Tara

Shorts - Hm

Skor - Dr martens

Nya kläder

Hej

Igår kom ett packet med lite saker som jag har skrivit om innan.Men har inte kunnat visa bilder på alla saker innan.Så nu tänkte jag göra det.



Skor från Dr Martens



Korta träningsshorts



Träningströja

Träna

Hej

Idag började skolan igen.Så idag fick vi vårt chema tycker att det var ganska bra.Vissa av dagarna hade lite långa raster bara.
Nu ska jag snart ner till Emma och så ska vi gå ner till gymmet tillsamans.Blir spinnig idag.



Mina träningskläder idag.Lite av grejerna kommer från paketet från hm som jag fick för några dagar sedan.

Nageltrend i usa

Hej

En nageltrend i usa ska tydligen vara att ha alla naglar i samma färg förutom en som ska ha en annan färg.Tycker att det är snyggt.Så jag prövade att göra det för några timmar sen.

Såhär blev det.






Poncho

Hej

Igår kom paketett från hm som jag har bestält.Jag har skrivit om vilka kläder det var i ett inlägg förut så jag orkar inte visa upp allt igen.Men alla saker var värkligen jätte snygga.Men den snyggaste saken av alla var ponchon.Är jätte nöjd att jag bestälde den.Tror att det kommer att bli en av dom bästa köpen av höstkläder för mig i år.


Tårtan

Hej

Igår så sa jag ju att jag skulle visa hur min tårta blev.Så här får ni lite bilder.





Släktkalas

Hej

Nu så har vi lite av våran släkt hemma hos oss för att fira min och  Carls födelsedag.Så jag har fått lite presenter som jag tänkte visa upp nu.









Kommer antingen att få denna väskan eller dennna

Men tror att jag kommer att välja denn som är längst ner får se hur den ser ut i verkligheten.För den
längst ner har inte kommit hit en för den är bestäld från en hemsida.

Kommer visa bilder på min tårta senare idag eller imorgon.

Dagens kvälsoutfit



Topp - Tessie

Thigts - Italien

Klocka - ur & penn

Skor - Ella of sweden


Hello Kitty






Hej

När jag handlar godis brukar jag nästan aldrig köpa lösgodis.Men jag var bara tvungen att göra det när jag såg den söta burken.Dom har säkert funnits ganska så länge men har aldrig sätt dom innan eftersom jag typ aldrig köper läsgodis.

Målat naglarna

Hej

Igår så testade jag det nya nagellacket som jag fick i present på mina naglar.Såhär blev resultatet.



Nagellacken syns tyvär inte så bra på bilden men det blev snyggt i värkligheten.Tror också att det kan bli snyggt om man målar flera lager med det men nu ville jag ha det ganska så genomskinligt.

18 Augusti

Hej

Nu har jag precis ätit klart min frukost som jag fick på sängen idag.Senare idag ska jag vara med Elina och vi ska gå till liseberg.Här kommer bilder på det jag har fått idag.
















2 dagar kvar

Hej

Idag har jag varit med Elina vi spela dator bada i poolen som hade jätte djupt vatten efter allt regn.Så det var lite roligt att bada i den.Kommer vara med Elina imorgon och i övermorgon också så jag kanske inte skriver något imorgon.Men på min födelsedag ska jag försöka att updatera lite bättre för då fyller jag ju år.Så då finns det ju mycket som man måste skriva om.



Bilderna är från ett cafe som var på i Sicilien visa aldrig upp dom goda glassarna vi vi fick när vi var där.Den översta är pappas och den som är nedanför pappas är min är min.

Hej

Hej

Idag har jag spelat tennis var inte så roligt så jag hoppas inte att jag behöver göra det imogon också för jag kan ju redan det dom visa att man skulle göra.Någon timma efter tennisen var jag med Felicia vi bakde kladkaka och kolla färdigt på en film som jag inte hadde sett klart när jag var hos henne sisst.Nu orkar jag inte blogga mer är så mätt så att jag mår illa från kladkakan


Regn

Hej

Nu har jag precis dushat innan det var jag nere på gymet och tränade lite.Hade en gamal innebandy tränare som jag har hafft när jag spela innebandy till tränare på gymet idag.Idag har det regnat jätte mycket.Så jag blev jätte blöt eftersom jag gick ner till gymet.



Nu ska jag snart äta middag det blir kyckling idag.

Skolsaker

Hej

Idag har jag varit på frölunda torg med mamma för att köpa skolsaker.Blev ganska nöjd med sakerna jag köpte men jag glömde att köpa stift till pennan.Så får åka dit någon annan dag igen.

Här kommer bilderna på det jag köpte.









Dom här sakerna är inte till skolan men jag behövde köpa dom.




Här kommer också bilder på spegeln jag köpte igår.




Bilder












Hej

Nu har jag och Elina tagit massa kort som ni kan se här ovanför.Innan var vi nere på 421 där köpte jag en anskistsmask och en till sak som jag ska visa er lite senare.För nu ska vi ha lite spa tänkte vi det var därför vi åkte ner till 421.




Lördag

Hej

Idag ska jag vara med Elina typ hela dagen.Nu är hon påväg hit.Men sen på kvällen ska jag och hela familjen äta midag hos henne.Nu när hon kommer ska vi nog vara ute vid poolen och bada sedan skulle vi också måla naglarna.Tror att jag kommer att skriva något mer idag faktiskt även om hon är här.Så kolla inn bloggen senare också om ni kan.

TRESemme






Köpte nytt shampo och balsam för några dagar sedan från TRESemme.
Jag valde volym men det finns såklart olika alternativ för olika hårtyper.
Jag måste säga att det var det bästa jag provat någonsin.Håret blev jätte mjukt och både shampot och balsamet var lätt att skölja ur, känns att man inte har några rester kvar i håret.
När jag sedan fönade håret märktes det verkligen skillad på riktigt.Håret blev mjuk och glansigt och jag lovar att det fick mycket mer volym!! Jag har i alltid haft hår med jätte dålig volym, vilket är sjukt jobbigt.

Tanken med produkterna är att det ska vara salongskvalité till ett bra pris och jag måste säga att de har lyckats. Flaskorna är stora (900ml) och ser lyxiga ut. Kostar bara 90:-st på ICA.

Jag fixa det

Hej

Komm på en lösning.Så nu ser det ut såhär på bloggen.Tyckte inte att min förra design blev så bra.


Det går inte att sätta in någon header

 

 

Hej

Har suttit och fixat en ny design och så var jag nästan färdig och då försvan headern.Så nu kan jag inte lägga in någon header om ni undrar varför det är vitt.Men ska försöka att fixa problemet.


Montalbano

Hej

Nu är jag hemma från spinningen och har precis ätit middag.Det blev hamburgare idag.Nu ska jag och resten av familjen kolla på montalbano och äta gofika.Det är ju lite kul att kolla på det för det var inte så längesedan jag var i sicilien.


Spinning

Hej

Nu ska jag snart ner till gymet och ha spinning.Har inte gjort det på länge nu så det ska bli roligt.Idag har jag inte gjort så mycket mer en att vara inne på datorn och kollat på film.


Gymkort

Hej

Lite tidigare idag skaffade jag ett gymkort så nu kan jag äntligen träna på gymet igen i ett år frammåt.För nu kan man träna på alla pass och på gymet själv om man är över 12 år.

Nu instalerar jag sims på Carls dator han säger att han vill pröva det.Men tror inte att han kommer att spela det så mycket.

H&M

Hej

Idag har jag bestält lite kläder från hm katalogen ska beställa lite mera sedan när det kommer någon rabatt.Kläderna kommer ungefär vid min födelsedag eller i mitten av augusti sa dom men min födelsadag är ju typ det.Här kommer bilder på det jag har beställt.




Önskelista

Hej

Nu är det bara tio dagar kvar tills jag fyller år.Så jag tänkte visa er min önkselista eftersom jag inte kommer på något att blogga om nu.





Plattong från ga.ma

Domhär färgerna i nagellack




Dekorations nagellack i färgerna vitt,svart och rosa

Volymtång


Handkräm



Värmeskyddande produkt





Dr martens







Hej

Domhär snygga skorna bästälde mamma åt mig för inte så länge sedan.Tycker dom är jätte snygga men hoppas bara att jag valde rätt färg ville ha svart men vet inte riktigt vilken som var snyggast den matta eller den glansiga men bästälde den matta nu.

Inte så smart

Hej

Har jätte ont i knät nu för jag sprang såklart till sjön istället för att cyckla och det var inte så smart märkte jag för det tog mycket mer på knät att springa på asfalt.Funderar på att skafa ett gymkort så jag kan gå på spinnig istället eller jag vill skaffa ett gymkort mamma ska ringa och kolla om det går att göra det nu.För dom skulle ju typ ändra så man kunde träna på alla pass när man är 12 år.Men vet inte om dom har gjort det än.

Söndag

Hej

Om en halvtimma ska jagt ut och jogga runt sjön.Det är ju perfekt väder för att göra det idag så det är bra att passapå.Nu så kollar jag på vad jag ska köpa för skor till hösten.Det är ju bra att veta det om jag vill önska mig dom skorna på min födelsedag.Fast jag vet nog vad jag vill ha för skor nu.Men det får ni se i något annat inlägg för jag är ju inte helt säker än.

Shopping

Tessie


Grand parfymeri










Ginatricot

Allt jag köpte


Hej

Idag har jag varit på stan med mamma för att kolla på vad jag önskar mig.Men hittade inte så många saker.Fast jag köpte iallafall lite.

Underbar väska


Dagens outfit



Tröja - Italien

Skärp - Italien

Thights - Italien

Marshmallows






Hej

Har precis varit ute och grillat lite marshmallows från vår grill.Det blev gott så det ska jag göra lite oftare.Innan det badade jag och Elina i sjön.Har faktiskt inte badat där så mycket i år så det var jätte roligt.



Elina

Hej

För inte så många minuter sedan kom jag hem från mitt sommar jobb.Nu har Elina precis kommit och vi ska hoppa i poolen nu och simma 700 meter.
Men nu måsta jag sluta skriva för nu väntar Elina på mig.

The proposal


Hej

Nu har jag precis kollat på filmen the proposal som är en av mina favorit filmer.Om ni inte har sätt den bodde ni se den.Nu ska jag gå och lägga mig ska ju upp tidigt imorgon.

Sportkläder

Hej

Har kollat på lite kläder som jag kan ha när jag tränar på lite olika hemsidor behöver jätte många ny saker tillexempel korta shorts,långa byxor och massa andra saker här kommer några av mina favoriter av det jag hittade.




Bilden på dom korta shortsen gick inte att få upp.

Sommarjobb

Hej

Nu har jag precis kommit hem från mitt sommarjobb ska jobba där imorgon också.Nu lysnar jag på nrj summer men ska nog hoppa i poolen och simma mina 700 meter snart.Har glömt att berätta att jag simmar 700 meter varje dag som det går att bada i poolen.


Bild från Sicilien.Var nog den bilden som vattnet såg mest turkost ut när jag badade.Det finns en bild på Carl som har enu mer turkost vatten.

Igår så har jag inte gjort så mycket på förmidagen men på eftermiddagen så åkte vi ut med båten och åt middag med några.Det var roligt för dom vi va med hadde en segelbåt som man kunde bada på vilket är mycket roligare att bada på en vår lilla båt.Men tror tyvär att jag har bränt mig på en bränmanet eller det käns som jag har gjort det.Men jag har inte sätt några.

Vem bar den bäst



Christina Aguilera eller Amanda Bynes

Jag tycker att Amanda Bynes bär den bäst för att jag gillar inte den jackan eller dom skorna Christina Aguilera har på sig fast om hon inte skulle ha dom sakerna skulle hon bära den bättre tror jag.

Komentera järna vad ni tycker.



RSS 2.0