Mina parfymer del 1

Hej
Eftersom jag har ganska så många parfymer så tänkte skriva om vilka jag har och vad jag tycker om dom.

Denna parfym heter midnight fantasy. Jag köpte den för ungefär ett år sedan. Använder den mest till vintern och på kvällen men använder den på dagen och på sommaren också.
7/10 poäng

Denna fick jag i höstas då pappa var i Istanbull och denna parfymen luktar faktiskt riktigt gott använder denn jätte ofta och om man gämför med andra Britney parfymer så luktar denna inte lika söt. Den passar bäst på vardagen.
8/10 poäng

Denna parfymen luktar väldigt sött. Kom ihåg att jag använde den väldigt mycket för ett år sedan men nu använder jag den inte lika ofta längre har hittat godare dofter.
6/10

Denna parfymen var en av mina första parfymer jag köpte. Så har typ nästan gjort slut på den. Men tycker att den luktar ganska så gott och sött som alla andra parfymer från Britney.
6/10

Fick denna i present när mamma och pappa hade varit i Cicilien. Men iallafall denna parfymen är inte riktigt min favorit parfym tycker den luktar lite anurlunda.
5/10

Denna är en av dom nyaste parfymerna jag har köpt luktar mycket apelsin och vanilj. Men det är gott så använder den ofta.
7/10

Denna parfymen luktar jätte gott. Så har nästan gjort slut på parfymen men vill inte göra slut på resten för märkte för ett halvår sedan att den inte finns att köpa längre.
9/10

Denna luktde jätte gott ett tag men för typ ett år sedan hände något konstigt med den och nu luktar den jätte äckligt så tycker att det är jätte dåligt.
3/10

Denna parfymen älskade jag typ när jag var tolv år det är typ den enda parfymen jag har köpt två gånger.
6/10

Eftersom jag gillade Avrils första parfym så köpte jag denna. Då tyckte jag inte att den luktade lika gott som den första parfymen men nu gillar jag denna mera.
7/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0